Sommarfest på St: Petri Logen :)

Hallå :)
Sitter här med en cider i handen och väntar på att grillspetten ska bli färdiga så man får lite mat i magen :P
Igår vare fest och det var faktiskt sjuukt roligt :D En massa yngre tjejer där som jag inte hade någon aning om vilka det var men vissa var iallafall trevliga :P Var hos Sprock ett tag och sedan drog vi ner till hamnkrogen där Eight Balls spelade, som alltid ;D
Träffade sjuukt mycket folk som jag inte sett på år och dar och det var väldigt trevligt :D

Idag blev det en munk, langos och några remmar på den årliga marknaden på stan, även tivolit var där men vi åkte ingenting. Åkte och hälsade på några kompisar som ställt upp en husvagn vid donken parkeringen nere vid nattviken, de hade redan börjat kalasa ;P jag och några till åkte och köpte lite mat som jag som sagt sitter och väntar på nu, hoppas att det blir färdigt snart så man kan börja tänka på annat ;)

Ikväll är det sommarfest på logen dit förmodligen alla jag känner ska? Vekrar iallafall som det för i princip alla jag pratat med har köpt biljett så det kan nog bli galet kul :)

Ha en fin och trevlig lördagkväll :)

Shibbyy!


Saturday night ;P

Hellu :)
Slänger in ett inlägg precis innan jag ska upp till "grannen" på husfest, wohoo partey ;D
Har varit med Linn på stan idag och sen gosat med Tomas, sagt hejdå till Elisa, MIN ÄLSKLING!!!!!
Vill inte att hon ska åkaaa :( Hon flyttade till Sandviken idag, förjävligt äre banne mig, kom tillbaka så vi kan bygga hus bredvid varandra och skaffa hästar i Älandsbro ;P

Ha en super trevlig kväll så hörs vi!

Shibbyyy!

Lite shopping ;)

Har handlat en hel del de senaste dagarna, love it! handlade både i stockholm i lördags och idag i sundsvall :)
Här kommer lite bilder på en del av inköpen :P

image10
Skjorta från Topshop, går att vika ut armarna på den om man vill, väldigt skön  och snygg till shorts ;)
Min är i en annan färg men jag orkade inte ta kort på den ;P

image11

Söta skor från Indiska, bara 129 kr och de är väldigt sköna! finns i guldfärg också, funderar på att köpa båda ;)

image12

Linne från JC för 99 kr, simpelt men helt okej ;)

image13

Kjol med hög midja från Vero Moda, like it!

image14

Linne från Sisters, jag gillar den speciella halsen, lite annorlunda :)

image15

Klänning från Gina Tricot, härlig vit sommarklänning :)

Ligger lite kläder i tvätten så nu lägger jag inte upp fler bilder ;)

Shibbyy!

Snorig..

Buuu jag hatar att vara sjuk!
Varit i Sundsvall hela dagen med Jens och kännt mig hängig som fasen.. fick ont i halsen i förrgår och nu är jag täppt i näsan typ hela tiden, svullen på halsen också så jag får ont i nacken, piller is the shit! ;P

I måndags morse klev jag upp tidigt för att skjutsa systers pojkvän till jobbet, hade tänkt att åka och handla direkt efter men då skulle Elisa också med så då åkte jag hem och duschade och hämtade sedan upp henne.
Det blev ett jäkla rännande hit och dit men jag hade iallafall tagit med mig en picknik korg som innehöll tårta som var kvar sen mors dag, en filt, en termos med kaffe och en saftflaska, sen köpte vi till kiwi, vindruvor, varma nygrillade kycklingklubbor, en baguette och tzatziki som jag fick åka på tre olika affärer för att hitta, men det var värt det ;)
Elisa som hade packat ner bestick och tallrikar m.m. åkte ner med mig till sjukhusparken där vi mötte upp Erik och Tomas som precis fått lunch från jobbet, och de fick sig en överraskning för de trodde vi skulle hem och äta nån snabbmat eller nåt ;P Det var sjukt mysigt att bara ligga på filten och äta godmat och mysa med baby ;P När pojkarna hade åkt stannade Elisa och jag kvar en stund och solade oss ;P

Just ja, måste ju kanske berätta att jag är en sjukt klantig människa :P När Tomas och jag klev av tåget i Sundsvall när vi kom från Stockholm glömde jag telefonen... inte bra! Ringde till hittegodsavdelningen och de sa att det kan ta upp till en vecka innan den kommer dit och OM den nu gör det.. Vilket betyder att jag behöver en nyyy!
Har varit lite sugen på att köpa en i vilket fall som helst och nu har jag kollat runt lite, så typiskt mig bara att falla pladask för en telefon som inte ens kommit ut på marknaden än, och som dessutom kanske blir försenad och inte kommer förrän om 7 veckor?! Funderar iallafall på om jag ska köpa en billig "tills vidare telefon" och köpa den när den väl kommer ut :) Det är iallafall en w980 som ser ut såhär:


image9
Snygg vaaa? ;D


Aja nu ska jag vila lite och se på tv litegrann och sen kommer min älskling hit och tar hand om mig ;D Usch vad jag är bortskämd ;)

Puss och kraam :D

Shibbyy!

I Stockholm

Helluu :)

Åååh hade en sån sjukt trevlig kväll igår, tack Johan!!

Kom till Stockholm igår vid halv två och vi tog oss ut till vällingby på en gång, fixade och trixade och träffade Pia och Peter som kom hem från jobben :) Vid sex åkte jag och Tomas in till centralen och där mötte jag upp Johan i sin blåa uniform som han hade, stiligt ;P Jag hade min balklänning och tillsammans med nån kompis till Johan åkte vi taxi till Münchenbryggeriet, Tomas åkte ut till huddinge för att träffa några kompisar.

Efter några välkomstdrinkar (som fylldes på hela tiden) och mingel bland allt folk så satte vi oss till bords och vi fick väldigt god mat med både vitt och rött vin :) Det hölls en massa tal och även sång och vi fick även vara vittnen till en förlovningsförfrågan ;)
Efter maten som höll på i flera timmar blev det dans, först vals och sedan lite modernare musik ;P Hade så sjuukt roligt! Och tjejen som var bordsdam till killen bredvid mig och Johan var jättesnäll, hoppas vi ses mer i sommar Cecilia ;D

Tomas kom in från Huddinge vid ett-tiden så jag var tvungen att dra lite tidigare och det var lite synd :/ Men jag kunde ju inte låta Tomas sitta där hur länge som helst och jag ville inte åka hem själv :P

Idag har Tomas och jag shoppat som galningar :D Hittat en väldans massa fina grejer och jag är riktigt nöjd ;D
Nu ska vi käka snart så jag ska upp och vara social :) Ha det så bra allihopa ha en fin kväll :)

Tjipp åee.. tjipp!

Shibbyy ;P

tuffi tuffi tuffi tåget går..

Ner till Stockholm om en och en halv timme :P Bussen till sundsvall går om 20 min ;)
Tomas och jag är färdigpackade och har ätit frukost så nu är det bara att bära ut allt till bilen och försöka att inte glömma resegarderoben med klänningen ;)

Var och hämtade tågbiljetterna från Johans mamma igår, och hon fick allt att låta så spännande så nu är jag supertaggad inför balen ikväll ;D Tror det komer bli en väldigt ovanlig upplevelse med massa cermonier och förhoppningsvis god mat ;D
Tomas ska nog umgås med Christer, Mårten och Karlsson under kvällen eftersom de också ska till storstaden i helgen, vilket är bra för då får min baby nåt att göra ;D

Igår efter lunchen med endast Linn (Frippi klippte gräset iställlet), så hämtade vi upp Frida och även Elin och drog till Birsta en sväng :P fyndade lite på gina tricot, en tajt grön tubklänning för 74,50 ;D halva priset is the shit :)

Nu ska jag stänga av datorn och se till att jag har kameran med mig så det blir måånga kort i helgen ;D

Tjipp åee.. tjipp!

Shibby!

Prosit!

Jag måste sluta nysa! jag är inte förkyld på något sätt alls, men näsan verkar ha börjat tycka om att nysa ändå? wierd ^^

Iallafall sitter jag och väntar på att Tomas och hans bror ska komma hit, Micke har tydligen alla sims expansioner på sin dator, jag kommer bli lika stor nörd som Frida! Även om Frippi inte har några expansioner, moahaha! ;)

Om en halvtimme ska jag på stan och träffa Linn och ovannämnda Frippi som borde ha jobbat idag? ;) Smart girl!
Sen ska jag hämta tågbiljetter till mig och Tomas som åker til Stockholm imorn ;D

Ikväll ska jag mysa med min sötnos och kaaanske umgås med några fler det får vi se ;P

Tjipp åee tjipp ;)

Shibbyy!

godmorgon, igen ;P

Mamma mia vad jag älskar att sova ;) Vet att jag drömde en massa också men jag kommer tyvärr inte ihåg vad det var, säkert nåt otroligt dumt och overkligt ;)

Tomas kom hit och åt korv och makaroner med mig till lunch, myspojken ;)
Och snart ska jag åka ner med mat till Elin också som sitter på Technichus och jobbar, sen blire kanske solariesolning så jag får lite färg till balen på fredag ;D Efter det ska jag till Sarabarn och mysa med henne :)

Arbetsförmedlingen halv tre också, inte glömma! handledar möte, måste fylla i dedär papperna innan jag åker dit!

Ne nu ska jag ta tag i mitt liv, tjipp åee.. tjipp!


Shibbyy ;)

Morrnmorrn!

Vaken, pigg, NOT!
Det är jobbigt att sova hos Tomas när man måste kliva upp klockan halv sju och åka in till stan för att sedan gå och lägga sig igen och sussa vidare :P Dock har jag inte kommit isäng än för Pappsen var hemma :) Han skulle på kurs nånstans och jag höll honom sällskap tills han skulle åka :)

Igår bjöd mamma syster och mig på lunch, sen vandrade vi runt på stan en sväng innan vi åkte på Erikshjälpen och lämnade massa gamla grejer :P Efter det åkte mamma på jobbet och jag åkte till Sarabarn, jättefin lägenhet hade hon och Totte skaffat ;D

Åkte sedan hem med Tomas och dog i sängen, hade sån sjuk huvudvärk och det tog ett jävla bra tag innan värktabletterna började verka, as drygt, kunde inte hjälpa Elin med maten heller :/ Men det gjorde hon ändå väldigt bra själv :)

Gårdagskvällen spenderades med Tomas hemma hos honom, mys och film blev det, LOVE YOU! ;D

Ne nu blire sovning en stund till ;)

Shibbyy!


Slut på helg!

Tjoho!
Haft en heelt okej helg faktiskt, både tagit det lugnt och hunnit med massa roliga grejer :)
Åkte till Sundsvall ändå, efter många om och men :P De ringde vid halv tre och sa att nu hade även diskmaskinen kommit så vi skyndade oss ut till Älandsbro, hämtade Tomas, släpvagnen och drog iväg :P Hade lite bråttom eftersom vi skulle vara tillbaka i stan runt fem för då skulle ju vi till stugan.

Hämtade alla vitvaror (kylskåpet var iofs grått) och sen köpte vi kakel och drog hem igen, halv sex hade vi burit upp alla sakerna till lägenheten, bra jobbat av oss tycker jag ;)

Det blev pajätning i stugan, räkpaj och kycklingpaj, yummie ;D Sen såg vi på indiana jones och efter det hockeyn tills det gick så dåligt att vi blev less och gick och lade oss ;)

Baby och jag fick en skön sovmorgon och softade i stugan hela dagen, käkade hemmagjord pizza och sen drog vi in till stan för att gå på Studentspex :)

Det var inte lika bra som det varit tidigare år men man fick skratta litegrann iallafall och det var bra :)
De som inte vet vad studentspex är det en teater som studenterna på universitetet gör varje år. De har olika teman varje år och iår hette den "Så in i Norden. Det fanns en massa grottmänniskor och dinosaurier i den, väldigt snygga kostymer de hade ;)
De sjunger en massa kända låtar som de ändrat texten på och kommer med skämt som vi i publiken kan få välja mellan att skratta eller skrika bu åt :P Man kan även skrika omstart och då måste de snabbt komma på ett annat skämt att dra, väldigt roligt faktiskt :)

Mitt favoritspex är nog "Tors hammare", som handlade om när hammaren blev stulen och det blev kaos bland asagudarna :P

Efter spexet blev det iallafall fest, igen :P Åkte till Linn och hälsade på alla brudar, Mikka var också med, sötnosen ;D Sen kom det en massa killar och det blev helt plötsligt väldigt mycket folk där, väldigt roligt :D
När alla skulle på krogen åkte jag och Mikka till Andreas och fortsatte festa där :P Åkte hem vid två, käkade en pizzamacka och somnade vid tre eller nåt ;D

Igår städade jag hela övervåningen som jag lovade mamma och sedan tog jag det mest lugnt hela dagen :)
Såg 21 på bio på kvällen med Elin, Mathias, Andreas och baby :) Den var faktiskt rätt bra, mycket bättre än vad jag trodde eftersom den fått så dåligt betyg på moviezine ^^

Idag har jag färgat håret! Det blev jätte fint och jag är sjukt nöjd ;D Kommer upp en bild sen :)

Hörs senare!

Shibbyy!

Friday!

Tjohoo!
Tog mig en liten sovmorgon idag ;) Kom hem från Ramvik vid tolv-halv ett igårkväll och både Tomas och jag somnade väldigt fort ;)
Ska strax slänga in mig i duschen sen kommer Andreas upp hit, får se vad vi ska göra. Det var bara kylen och frysen som hade kommit men inte diskmaskinen så han visste inte om han kände att det var värt det att åka dit idag, men man vet aldrig :)

Efter att mamma slutat jobba ska vi och baby åka ut till stugan där Pappa är, kanske grilla och ha det myys hela kvällen, kommer bli väldigt skönt att få komma ut dit igen, soo peaceful! ;D

ne nu blir det duschning så jag inte står kvar där när Andreas kommer :P

Hadet bra :D

Shibbyy!

Vad är väl en bal i Stockholm?

Förmodligen alldeles, alldeles underbart ;P
Nästa fredag, den 23 maj ska jag och älsklingen åka ner till huvudstaden och bo på vandrarhem förmodligen. Johan som gick i min klass på gymnasiet har bjudit mig på bal i münchenbryggeriet där han och en massa militärpoliser ska ha bal, runt 450 pers, kan nog bli sjukt roligt :D
Det är tydligen en ganska fin bal där man ska vara uppklädd till tusen så jag ska ha min balklänning jag hade förra året, trodde inte jag skulle få använda den så snart igen! :D

Här ser ni en bild på kläningarna som mamma sydde upp åt mig och Elin, duktig mami ;D

image7

Här är även en bild på mig och Johan från lastbilen på studentdagen, happy days ;D

image8

Idag har jag inte riktigt gjort allt jag skulle göra men jag hade inte adressen till vart jag skulle skicka papperna osv så jag får göra det imorn ;P ringde iallafall skatteetaten? Så nåt gjorde jag ju iaf, plus städat lite på övervåningen :)
Sen åkte jag iväg och träffade Viktor ett tag, det var trevligt, vi käkade och sen åkte vi och tittade på hans nya lägenhet, vääldigt bra läge för den som vill bo mitt i stan :D

Nu ska jag och baby åka ut till Ramvik och se på film hos Ecke med Elisa och Andreas, kanske köper lite godis på godishuset också när vi ändå åker förbi ;)


Puss och kraaam!

Shibbyyy!

So much to dooo

Scheeezus vad jag har gjort mycket de här två senaste dagarna, inte konstigt att jag aldrig hinner uppdatera bloggen :P

Det gick iallafall bra i Sundsvall, Martin var där och han stack hål på tungan, igen, och det gick lika bra som förra gången, hamnade lite längre bak nu men det gör faktiskt inget för då går den att dölja om man vill :)
Fortfarande svullen tunga och jag ser rätt knasig ut när jag äter men det går framåt, förra gången tog det tre dagar innan svullnaden försvann, får se hur lång tid det tar nu :)

Idag var jag på arbetsförmedlingen på ett sånt där grundmöte för alla "nya" arbetslösa eller vad man ska kalla det, sen pratade jag med en trevlig Elisabet som var väldigt intresserad av mitt jobb jag hade i Norge :P Alla blev avundsjuka när jag berättade om lönen där, moaha ;)
Fick iallafall papper som jag ska skicka in till A-kassan imorn så jag får lite pengar, kan vara bra så jag inte gör av med allt jag har på en gång :P

Andreas kök ser bra ut nu :D var och tjatade på Harrys idag, bänkskivan kommer inte förrän på tidigast tisdag, men imorn kommer förmodligen kyl/frys, mycket braa :D Min baby var där och tapetserade det sista idag också, det blev så fint ;D


Imorn blire till att ringa skatteetaten och säga att jag flyttar tillbaka till sverige och även gå till svenska skatteverket och anmäla mig där så det är gjort, skicka in papperna till A-kassan, träffa Viktor, kanske åka med Andreas till Sundsvall, köpa en ny skinnjacka? (:D) och försöka träffa Elisa också

Hektisk dag det kommer bli eller vadå? Bäst att gå och lägga sig ;)

Nattinatti! SHibbyyy!

Piercing idag!

Tjo :)

Idag blire en tripp till Sundsvall med Elisa och kanske Andreas, ska på pleasure och göra om min tungpiercing, wohoo! Saknat den som fasen :P Gjorde en i typ september förra året och en månad senare började jag ¨på SalMar där man inte får ha piercingar på sig på jobbet, och jag var ju då tvungen att ta ut den, väldigt ledsamt =(
Men nu är jag hemma och det är dags att göra om den igen :D Hoppas bara att Martin som ska göra den jobbar idag, ska ringa sen och kolla ;)

Ikväll har jag inga planer alls? Får se vad jag hittar på, Älsklingen ska tapetsera hos Andreas så jag kanske följer med dit :P

Ha en bra dag :) Och btw, Call of Duty är ett jäääkligt roligt spel ;D

Shibbyy!

Hemma ;D

Hellu :)
I torsdags började jag jobba klockan tolv och slutade halv nio eftersom jag bestämt mig för att jobba dagskift på fredagen :P Kom hem och mötte Svein Ole och hans bror som hade testat flyga nån drake men det hade inte fungerat :P
Jag frågade om jag fick låna S cykel till jobbet dagen efter och eftersom den stod vid skolhuset vid hans föräldrar så följde jag med honom dit, mötte hans mamma som precis varit med och fött två lamm, aas söta! Det var dessutom en kvar i tackan så S pappa Oddvar kom dit och stack in hela armen och drog ut den tredje, slemmigt och blodigt var det, men aas coolt ;D;D
Cyklade hem och käkade, såg sedan på film och upptäckte vid ett-tiden att jag skulle upp fyra timmar senare, så jag sprang isäng :P
Slutade klockan halv tre i fredags, stämplade ut för sista gången och lämnade även in alla mina tofflor och nycklar, sista dagen avklarad!

Funderat ända sen jag kom tillbaka till Norge att jag ville flytta hem, och i fredags blev det helt enkelt sista dagen, åkte med Lovisa och Timmy till Östersund, sov där och tog tåget till sundsvall på lördagmorgon.
Överraskade Tomas med hjälp av Andreas där och han blev jätteglaaad ;D

Sprang runt som en galning i Birsta i princip hela dagen och på kvällen blev det grillning här hemma med lite folk, väldigt trevlig tillställning och det sjöngs lite kareoke också, LITE Erik? ;P

Idag har det städats och packats upp kläder m.m.
Ska åka till godshuset nu och köpa lite gotta sen se på film hos Andreas :)

Kort uppdatering men så blir det när man inte haft tid att skriva nånting på flera dagar ;P
Saknar faktiskt Fröya litegrann nu, känns sjukt att jag bott där i lite mer än 6 månader och nu helt plötsligt ska jag inte åka tillbaka mer? Iallafall inte på några månader, väldigt konstig känsla, men jag antar att jag vänjer mig ;)

Nu ska vi åka! Ha det bra :)

Pusspuss!

Shibbyyyy!

Saknar

Hejsan
Jag saknar min baby :( Sagt det förut och säger det igen men jag vill åka hem nuuu.. bara en vecka kvaaar!!!

Ingen övertid än så länge den här veckan, lite tråkigt men skönt att få sova länge även ;P Kom hem igår vid kvart i tolv från jobbet, och då står det fleera tårtor på bordet? Var så god och ät säger Svein Ole, whaaat?
Haha både han och nån farbror till honom har nyligen fyllt år så de hade firat det hemma hos hans föräldrar tidigare igårkväll så då fick vi mumsa i oss resterna ;) Det var en apelsinchokladtårta som även kallas för "negerkake"? ;) en jordgubbsmoussetårta och en som smakade helt underbart med cocos på, gissa om vi blev som galningar? ;P 

Nu ska jag ta på mig kläder och kliva upp ur sängen, kanske göra lite mat ;) Ska åka in till Sistranda idag och betala hyra och gå på likningskontoret :P Sen blire jobb 15.00-23.30!

Hadet så bra!

Shibbyyy!
 

Work it baby work it..

Hejhopp!
Då var det dags för att jobba igen då, inte så taggad om man säger så men det blir sista veckan jag jobbar kvällsskift på SalMar iallafall ;P Ska väl ta och gå härifrån om ca 10 min så jag inte kommer försent, tror det tar ca en halvtimme att gå :P
Svante har varit i Trondheim i helgen och har fortfarande inte kommit tillbaka? Vi har ingen aning om vart han är och arbetsbilen står på gården så han är inte och jobbar vad vi vet, koonstigt ^^

Anyway så var det väldigt trevligt hos Ronny i lördags, vi grillade och pratade oss igenom hela kvällen, kom en massa trevligt folk och jag njöt av att få umgås med alla trevliga människor :) Åkte hem och däckade vid tre :P

Igår var en sjuuukt seg dag, sov länge, softade som satan, åkte och såg Igor och Thiago mfl spela fotboll sen till skolhuset och hämtade massa filmer :)

Nu ska jag draaaa, hörs och ses!

Love you babyyy!!!


Shibbyy!


Slow day

Tjoho
Sov länge inatt, och det var väldigt skönt ;P Vaknade av att Tomas skrev, bästa sättet att vakna på är ju av Tomas himself iofs men man tager vad man får ;)

Pratade iallafall med honom ett tag, kändes skönt han fick mig på ett bättre humör, min lilla baby ;)
Åkte på affären och köpte fil och lite godis, behövde lite sötsaker ;)

Sett på några Dexteravsnitt nu, ska nog till Ronny ikväll och grilla, har ju som sagt en massa i frysen att äta upp, bland annat hamburgare som det blir ikväll :) Får se när Henka ringer hur det blir som, behöver nog bli sysselsatt med något så tiden går fort ;P

Ha en fin kväll så hörs vi :)

Shibbyy!


Tomas<3


Äntligen helg!

Puuuuh nu är det äntligen helg!!
Jobbat övertid vaarje dag den här veckan förutom igår då då vi var lediga, men vi fick ju betalt ändåså ;P
Den dagen spenderades genom att sova länge, prata med baby på skype och packa, packa och packa :P Vid sex tiden åkte vi till Svein Ole med alla grejerna, orkade inte packa in all mat och grejer, förutom det frysta och kylgrejerna, så de står på golvet, det får bli imorn ;)

Jobbade iallafall från halv sju på morgonen till typ kvart över sju ikväll, liite sliten är jag faktiskt, men vad gör man inte för pengar, åker ju faktiskt härifrån snart :P

Jag har kommit på att jag har en jäääkla massa mat här. Märkte det när vi plockade ur frysen osv, en heel del som jag hade glömt att jag hade, så det blir till att laga en massa mat nu innan jag åker hem så det tar slut, orkar inte lämna kvar massa grejer och inte heller ta med mig hem igen :P Får banne mig ta och göra en matlista ;P

skriver igen imorn så berättar jag om lördagens planer, får se när jag vaknar ;P

Pusspuss mest på Tomas!

shibbyy!

Nu äre banne mig sista natten :P

Hellu :)
Borde egentligen sitta i mitt nya rum hemma hos Svein Ole nu, men iinte då vi flyttar inte förrän imorn :P
Svante har haft så mycket att göra på jobbet att han varit lite halvlat när det kommit till att fixa iordning hemma så det har tagit lite tid :P Men nu är rumen praktiskt taget färdiga, förutom att en vägg i Fridas rum är spacklad, sen inge mer :P Ska sättas upp panel på den väggen, nångång? Han hade inte riktigt planerat detdär tror jag ;P

Men imorn blire iallafall flyttdag :) och sen får vi se vad som händer, lät som att det skulle bli grillning imorn också :P
Hade gärna varit hemma i Sverige nu och firat valborg som en normal svensk, men så blev inte fallet, jobbade övertid till halv åtta, baara 13 timmar :P Sen åkte vi hem och duschade och sedan bar det iväg till skolhuset, Henka bjöd på entrecot och potatissallad, göööttt ;D
Blev så sjukt trött så Johanna och jag bestämde oss för att åka hem och nu sitter jag här och väntar på att min baby ska komma hem stan så jag får prata med honom lite! <3

Är sjukt lei på dethär nu, kanske sagt det förut? ;P Anyway jag vill bara åka hem nu, hemhemhem! Men jag ska nog klara det inte så många dagar kvar ändå, försöker inbilla mig det iallafall :P

Nu blire till att tanka hem skype sen se på nån film eller nåt i väntan på bejbi ;P

Puss och kram!

Shibbyyy

RSS 2.0