Måla målaa

Hejhej

Igår när jag sa att jag skulle ta en powernap, så kunde jag inte somna, så jag gick ut istället, tog systers mp3 och vandrade ner på stan, kom runt nattviken sen gick jag till Andreas och såg på film med folket där.

Nu ska jag snart iväg och måla litegrann, ska måla två rum, rätt små iofs men mycket piller mellan lister osv, men det ska väl gå, har målat på väv förut så den här gången boorde ju inte vara annorlunda :P
Drygt bara att inte börja förrän tolv, man hinner inte hitta på något på förmiddagen och sen jobbar man ganska sent så det blir stressigt om man ska göra nånting på kvällen

Efter jobbet ska jag förhoppningsvis åka och träna med Emma, ska nog köpa ett träningskort också, kan vara på tiden att fixa ett sånt, bra va Tomas?

Nu ska jag packa ihop mina saker och åka om en stund, tar ju bara typ 3 min eftersom jag är i Äbro redan men man kanske ska borsta tänderna osv också.

Ha en trevlig dag!

Shibby

Bra dag

Tjoho :)

Sitter och känner mig lite frusen, varit och åkt vattenskoter med Jonas, Dalle och Linn, satan vad kul det var! Jonas körde inte lika galet som Dalle gjorde och det gjorde iiingenting för mig om man säger så, badade även, två gånger, varav en inte var frivillig :P
Vi var framme vid sälsten och skulle strax kliva av, då svänger Jonas till så tvärt så jag hamnar på sidan och han orkar inte heller hålla emot vilket gör att vi båda flyger av och ner i vattnet, höll på att garva ihjäl mig ;)

Iallafall är det bättre nu, fortfarande en del att jobba igenom men det känns som att det skulle kunna gå faktiskt, jag hoppas verkligen på det och jag är inställd på att ge allt jag har för det. Jag är bara såå glad!

Jag är helt slut efter åkningen så jag funderar på att vila en stund så tar jag tag i nånting vettigt om en stund, en powernap har ingen dött av, tror jag iallafall ;)

Shibby!!!

Morrnmorrn

Halluu.
Just vaknat, eller ja det kanske var typ 20-30 minuter sen men iallafall, nästan precis :P
Igår var jag med brudarna hos Sara, vi snackade och Klara och jag dansade till Hoffmaestro ;) Ses nästa helg!
Efter ett tag gick jag, Frida och Linn ner till Linns kompisar och där stannade vi rätt länge, spelade singstar och snackade en massa skit, som vanligt.

Drog sedan ner på en av krogarna vilket tog en jävla tid, men när vi väl kom ner på skeppet var det typ ingen jag ville träffa där, så jag gick mot hamnkrogen men alla jag mötte då sa att det bara var gammfolk där så då vände jag igen och gick upp mot kajjan, gick in där och ne, inte mycket folk där heller, så jag gick på gennys, dansade med Linn och några döva killar, Hekke har dåligt minne för han glömmer alltid bort att han har träffat mig förut :P
Efter det går jag och Linn en sväng och sen orkar jag inte längre så mamsen kommer och hämtar mig (hon ville det) och jag är hemma halv två, hade rätt kul men alla sprang åt olika håll när vi kom ner på stan så det blev inte riktigt nåt dansande, vi tar det en annan gång brudar ;)

Idag är det antingen bära eller brista som gäller.. Och jag har ingen aning om hur det kommer sluta, vilket är en av anledningarna till att jag inte kan sova..

Men men ha en trevlig dag!

Shibby??????

Ändrade planer

Okej, det tog ju inte lång tid för mig att ändra mig :P Ska åka och träffa Johan, Jens och Patrik istället, de ska tydligen festa ikväll, kan vara kul att skratta åt dem ett tag också ;P
Ligga och se på SATC kan man göra en annan gång ;)

Byyye ;)

Sysselsättning

Ja, jag försöker vara duktig, försöker hålla modet uppe och vara glad, jag kan jag kan! Ibland äre sämre och ibland äre bra, men magknipet sitter i som tusan, känner mig "mätt" hela tiden och har svårt att äta, men jag vet att jag måste så då gör jag det ändå. Förhoppningsvis är helvetet över snart..

I onsdagskväll åkte jag vattenskoter med Linn och Dalle, satan i helvete vad kul det var! ;O) Trodde jag skulle flyga av flera gånger om men som tur var lyckades jag hålla mig kvar :P Danne skulle också komma med sin skoter men han var så seg så det blev bara vi tre, jag lånade en våtdräkt och flytväst men daamn vad kallt det blev efter ett tag, sommarvärmen vill inte riktigt infinna sig om man säger så, speciellt inte i vattnet ;P
Senare på kvällen var jag och Sofie mfl hos Kicken och softade, drack lite vin och småtjattrade tills jag blev så less på sällskap att jag längtade till min säng, åka hem med jens och försökte sova, vaknade tuuuusen gånger av dumma drömmar och klev upp halv nio i tristess över att inte kunna somna om.

Käkade jag lunch med min kära granne och Sofie, åkte sedan hem och gömde mig under täcket och såg ett antal avsnitt av SATC, fick låna skolådan av Sofie ;)
På kvällen åkte jag runt med Frida och Linn och spelade sedan lite Guitar Hero med Andreas, den jäveln börjar bli alldeles för bra på detdär spelet :P

Idag har jag softat mest, träffade Frida och Sara på stan, När Frida sen skulle åka hem på sin fina moppe slutade den att fungera, batteriet dog och vägrade börja leva igen :P Så Frippi fick sig ett litet träningspass när och fick rulla moppen bort till en parkering och sedan åka med mig hem :P

Vi bestämde oss för att grilla hemma istället för i stugan som vi hade bestämt från början men vi (läs jag) orkade inte styra ihop nånting så Frida, Linn och jag köpte massa kött och grejer och åkte hem till mig, Dalle joinade oss och det blev fläskfilé med grekisk sallad och portello ;P Dalle klagade inte bara på att grillen aldrig blev varm utan också på att Linn åt så mycket, kaanske för att Linn saa att hon var mätt men fortsatte ändå att äta, då äre god mat ;D

Linn:Jag äääälskar majskolvar!!
Fanny: Det gör inte jag jag har aldrig tyckt om det
Linn: Men gud vad bra då blir det två till mig, "happy face"

Nu ska jag ta en promenad och sedan kanske se några till SATC avsnitt, perhaaaps?

Imorn blire antingen party eller sitta hemma och se på film, det blir antingen eller och jag vet inte alls vad jag ska välja, känns som att ödet får bestämma!

Inte shibby men shibby ändå.. typ 

Fan..

Jag visste att det skulle ske, jag har kännt det på mig typ hur länge som helst, varför blir det alltid fel? Kan inte allting bara få vara bra, för min skull? Jag förstår inte hur jag kunde sabba allting så fort.. hur kunde det gå så fel!
Jag kan inget göra förutom att vänta, jag vet hur det gick förra gången, rätt bra, men hur det går den här gången har jag ingen jävla aning om alls, jag fattar inte varför jag lyckas hitta rätt men ändå göra nånting så fel.. igen.. Jag vill bortbortbort men ändå vara här.. tänk om.. men jag vet att jag inte kan göra mer än att vänta, iallafall några dagar..

Traktorvagn och mycket spill

Hejsan :)

Igår åkte jag, Andreas och Kristina ut till Ramvik, eller rättare sagt ramsjö hem till Nicke där Tomas och Erik mfl var, de hade byggt värsta plåttaket på traktorvagnen och två "rastplatsbord" inuti där vi skulle sitta på vägen till noret.

Under tiden flera åkte och duschade provkörde Mårten med mig, Andreas och Kristina till Ica i Ramvik där vi plockade upp en massa människor, och sedan tillbaka igen. Det började regna där på vägen och en massa vatten skvätte upp in på vagnen vilket gjorde att vi flyttade längre och längre bak, och då helt plötsligt brakar en av bordsbenen av, väldigt typiskt så det fick åtgärdas väldigt snabbt när vi kom tillbaka.
Efter att vi packat på lite sittunderlag och filtar åkte vi äntligen iväg och med tanke på att vi var mellan 15-20 stycken i vagnen blev det både lite trångt och mycket spill av flaskor och glas med alla möjliga innehåll i, kan ju säga att det blev en hel del tvätt för många idag :P
Resan tog väl sisådär två timmar och fy bubblan vad kul vi hade! :D Kvällen på noret var även det sjukt roligt, träffade en massa folk och fick dansa litegrann, helt okej och vissa var ju bättre än andra på att dansa om man säger så ;)

Jag och säkert många fler somnade i vagnen på vägen hem och när vi äntligen stannade på Nickes gård övertalade jag Mårten att ge mig och Tomas skjuts hem till honom, sjukt skönt det var att få ta av sig alla dyngsura kläder och krypa ner i sängen under täcket och äntligen få sluta hacka tänder, som det blev en heel del av under färden hem :P

Idag har vi tagit det väldigt lugnt, åkte upp till Nicke igen och försökte få av taket på vagnen, gick inte så bra :P Käkade på Lundegrillen, där äter inte jag igen kan jag säga. Vi gav Tomas mamma en digitalkamera i födelsedagspresent :) Tyckte att hennes stenåldersmackapär var alldeles för uråldrig även för henne ;P

Ikväll kanske det blir lite film, guitarhero och lite popcorn, om jag orkar, heeelt slut även om jag sovit länge, men jag antar att jag inte är ensam om det efter en väldigt händelserik helg :)

Shibbyy!

Midsommarfirande i stugan :)

hejhej :)

Kom precis hem från stugan där vi varit sen i torsdags. Jag, Elisa, Erik och Tomas åkte dit efter att killarna slutat jobba och efter att vi ätit kebab på grillen i äbro, underbar kebab! ;D Åkte till Abbortjärnen och hälsade på Tomas föräldrar som var där med husvagnen, såg jääkligt mysig ut måste jag säga ;P

Senare åkte vi vidare till stugan där mamma, pappa, elin, mathias och ida var, brorsan och åsa kom på natten nångång :)
Midsommar firades tillsammans med typ 50 personer som lekte en massa lekar och grillade massor med mat, det blev tårta och kaffe till efterrätt ;D Hade sjukt trevligt och det kändes precis som en midsommar ska vara, och tur med vädret hade vi också ;)

Idag ska vi ut till Ramvik och åka traktorvagn till Gussjönoret, kommer nog också bli jäkligt kul :) Det är ju dans där också men T tycker inte om att dansa så vi får väl se vad som händer, kanske kan jag övertala honom ;)

ha en trevlig lördagskväll :D

shibbyy!

Jag är klantigast i världen!

Tjoho :)
Haft en trevlig helg som vanligt.
Jobbade 9-6 i fredags och halv tio till tre igår, rätt soft :)
Kom inte förrän vid sex kom vi iväg till stugan där släkten var men det var kul att träffa dem och jag tror de tyckte om T ;D

Igår såg jag på en skit konstig film med Felix, black sheep hette den, typ får som blev till zombies, sjukt ^^
Fick iallafall sova säkert från fåren hos min älskling ;)

Idag har jag och Elisa klippt i en massa tyg, alla dynor i Eriks husvagn ska bytas och det ska jag fixa, mamma säger att jag är för snäll och ska alltid hjälpa andra men hon är precis likadan så hon har inget att säga till om ;)

Iallafall, varför jag är så klantig, idag när jag och Elisa satt och skulle klippa loss dynorna välte jag ut hela mitt saftglas över min dator.. min nya dator! Så alla tangenter är alldeles kladdiga nu och musplattan funkar bara ibland, det suuger, det är bara jäkligt tur att jag har försäkring...

Inatt får jag sova själv :( Men man måste ju göra det nångång också ellerhur? ;)

Sov så gott :)

Shibbyy!


Lång Fredag!

Uff, efter att ha ränt runt som en galning hela gårdagen på 7 olika studentmottagningar och en massa annat fixande och åkande överallt sket jag i utgången och åkte hem och sov hos T istället, kändes bra eftersom jag skulle upp och jobba imorse klockan nio,kändes precis som vanligt att komma dit och börja packa brödet som skulle ut i butiken, hjälpa kunder med både bröd, tårtor, kläder och tyger.
Blev en väldigt lång arbetsdag (jag är faktiskt inte van?!)  Slutade iallafall klockan sex och ska även jobba mellan halv tio till tre imorn :P Pengar!! :D

Ikväll har jag tagit det lugnt, träffade min kära söta vän Felix och umgicks med honom ett tag, lekte med chibi, som ville äta upp mina skor, och käkade glass ;D Kim var också hemma så vi umgicks litegrann med honom också, jag suger fortfarande på guitarhero men jag börjar lära mig vart knapparna sittter nu ;P
Det var iallafall väldigt trevligt att träffa min kära vän igen, känns som evigheter sen :( Men det går att ändra på :)

Som sagt blir det jobb imorn till tre sen ska jag och baby ut till stugan och träffa mormor, morfar, morbror, mamma, pappa och storasyster :) Min morbrors sambo och hennes barn är också med, fick höra ett rykte om att de tagit med sig wii med typ 200 spel... hoppas det regnar ;)

Hörs på söndag :)

Shibbyy!

Regn regn regn..

Hoppas verkligen att det inte regnar imorn, stackars studenter isf :S Imorn tar de studenten här i Härnösand och jag vill ju inte gärna stå där i regnet och se när det springer ut på trappen :P Vu hade väärldens finaste väder hela våran studentvecka, perfekt var det, ungefär som förra veckan var, soligt every day ;)

Jag kan inte förstå att det var en hel vecka sen jag skrev? Vart har tiden tagit vägen? jag har tänkt hela tiden att jag ska sätta mig och skriva, men när jag väl gjorde det höll de på att flytta bloggen och efter det glömde jag bort det igen? :P
Kass I knoow ^^

Iallafall har det varit partyparty och mys osv som vanligt :P Känns som att alla helger är så ;P Eftersom T var ledig i fredags åkte vi ut till stugan på torsdagkväll och var där till kvällen efter, gjorde inget vettigt den kvällen heller men på lördagen blev det kalas, as najs ;D

I måndags hade studenterna bal och alla var så fina! Vi 88:or hade lite ångest över att det faktiskt har gått ett helt år sedan vi tog studenten, fy bubblan!

Var och shoppade med Mamma och Pappa i sundsvall igår, köpte kök till jaktstugan, jag köpte några fina vinglas och en kopp + skål från rörstrand som jag ska börja samla på, as fina :D

Ikväll ska jag och 20 brudar gå på hamnkrogen och käka god mat ;D snacka lite skit och kanske dricka lite onyttigheter ;P

Hörs förhoppningsvis inom en vecka ;P

Shibbyy!

Ute och spanar..

Min baby har bestämt sig för att flytta hemifrån, igen :P
Han hade en lägenhet förut med sin förra flickvän och när det tog slut gjorde han lumpen och när han muckade hann han bo hemma i bara några månader innan han flyttade till Norge med mig ;P
Så nu när han är hemma är han lite sugen så jag har hjälpt han kolla på några på internet och även varit och sett på tre stycken.
En var skit, en blev såld och nu idag var vi och tittade på den tredje som såg ut som skit men inte var helt omöjlig, får se om han är sugen på att bjuda på den eller inte :)

Annars har jag inte gjort såå mycket idag, det är varmt, det är skönt, jag är glad ;D
Var och åt mat med Elin, Jenny och Mathias på kanalcaféet där Jens stod och grillade, mums vare ;D
Jag måste verkligen sluta gå ut och äta hela tiden! Börjar inte jobba än på några veckor så jag borde egentligen hålla i pengarna.. Men det är ju så gott, och socialt om inte annat, det känns som att det är en av grejerna man gör nu när man ska träffa folk, käka lunch eller ta en fika, vilket är = pengar!

Får se om jag ska på dansträning i tre timmar ikväll, känner mig inte riktigt frisk än men om jag ska vara med på konserten på fredag kanske man måste ^^

Jaja ha en solig dag ;P

Shibbyy!


En ny vecka.. igen ^^

Hejhej!

Ännu en helg förbi, blev en riktigt somrig helg faktiskt, känns att den riktiga värmen är påväg nu :)

Igår latade vi oss heela dagen, åkte ner till några kompisar vid husvagnen och satt där i solstolar och myste hela dagen, några hoppade från nybron mitt i stan, det är ju några meter ner dit om man säger så, fattar inte att de vågar! Dock hade det suttit fint med ett dopp, för det var varmt, soligt och jag brände mig, som vanligt ;P
På eftermiddagen åkte vi hem, spolade av altan och ställde dit utemöblerna, skalade och kokade potatis till vår grekiska sallad som vi gjorde sen blev det grillat med familjen, myyysigt :D

Idag är det också sol, dock blåser det en del, men vi får se vad man hittar på idag, inte så sugen på att vara ute ändå, jag vill bli frisk! Orkar inte med alla hostattacker och att halsen gör så ont :( Kanske ska gå på apoteket idag?

Aja ha en trevlig dag :D

shibbyy!


RSS 2.0