Sommaren 2008

Sorgligt men sant, sommaren är över! Buhuu :(
Känns som att man hade kunnat bada liiiite till och fått lite mer färg på sig, ser fan fortfarande ut som en vinterblek jävel :(

Kort sammafattning då om sommaren 2008

- Gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr?
åkt/kört vattenskoter?


- Dog någon som stod dig nära?
Nej tack och lov ;D

- Vilka länder besökte du?
Inga alls :(


- Är det något du saknar sommaren 2008 som du vill ha sommaren 2009?
Utlandssemester och kanske några fler soldagar


- Vilket/vilka datum från sommaren 2008 kommer du alltid att minnas?
Ettårsdagen med Tomas? :)


-  Största misstaget?
I don't know ^^


- Har du varit sjuk eller skadat dig?
Varit frisk hela sommaren förutom lite huvudvärk lite nu och då :)


- Bästa köpet?
Det har varit sorligt lite shopping i sommar, kaske jeansen jag fyndade i syrrans garderob? :P

- Vad spenderade du mest pengar på?
Mat definitivt, kanske itne så positivt men gott vare ;)


- Gjorde någonting dig riktigt glad?
Tomas <3 Linn har även gjort mig sjukt glad denna sommar, underbar äru!


- Vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2008?
All summer long, Truckdriver song mfl ;)


- Var du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar?
Det händer olika saker varje sommar, förra var klockren och den här har väl varit upp och ner men klart godkänd


- Vad önskar du att du gjort mer den här sommaren?
Solat och badat


- Vad önskar du att du gjort mindre?
Jobbat?


- Hur tillbringade du midsommarafton?
I stugan med vänner och stuggrannar

- Blev du kär i sommar?
Det blev jag förra sommaren ;)

- Hur många förhållanden?
Only one

- Favoritprogram på tv?
Sett så sjukt lite tv i sommar

- Bästa boken du läste i sommar?
Cosmo tidningar? ;)

- Största musikaliska upptäckten?
Mamma mia! ;D

- Något du önskade och fick?
Lite nya kontakter och det fick jag :)

- Något du önskade dig men inte fick?
Solbrännan :(

- Vad gjorde du på första dagen på sommarlovet?
Mitt sommarlov började redan i maj och då hade jag semester i några veckor, lugna veckor ;)

- Finns det något som skulle gjort din sommar bättre?
Ledighet ;p


- Hur skulle du beskriva din stil sommaren 2008?
Jaadu, softare och partypingla? ;P


- Vad fick dig att må bra?
Linn, Henrik, min familj och Tomas


- Vem saknade du?
Alla som man av någon anledning inte träffade så ofta :(


- De bästa nya människor du träffade?
Henrik och Gustav helt klart :)


- Sommarens besvikelse?
Vädret tror jag


- Sommarens bästa?
Åka vattenskoter ;););)


Sundaay

Tjohoo
Sitter hemma hos Henke och softar, har världens vitlöksandedräkt just nu, men det är helt klart värt det med tanke på att jag ätit världens godaste langos på marknaden, igen, andra gången denna helg ;)

Igår var det feest, käkade fläskfile och potatisgratäng med Linn och Henke, satt sedan och drack lite smått, Linn insisterade på att vi skulle lära oss hela låten och dansen till Jonson och pipen :P vi höll ju på ett tag om man säger så och jag garvade en heeel del även, och Henke var tvungen att se alltihop ;P
Lite senare kom Jonas, Elin och Mia, då blev det lite mer fart och sedan skjutsade Jonas oss brudar upp på murberget,
rätt trevlig kväll med trevligt folk, krogen var jag däremot inte så imponerad över så vi gick hem till Henke.
Jag fick världens skallebank och tog taxi hem, sovit gott som fan inatt :)

Idag blire lugna puckar heela dagen, ska ju faktiskt upp och jobba imorn ^^

Shibbyy!

Seg som en.. seg godis ;)

Helluu
idag ör en slö dag, Linn ringde och väckte mig och sötis klockan tio och jag åker då efter ett tag ner på stan, går runt och kollar lite på marknaden med henne och Henke, går på glasbanken osv.

Nu på eftermiddagen åkte jag hem en stund och råkade somna i sängen, skulle egentligen inte göra det men den såg såååå skön ut!
Om ett tag ska jag iväg och käka middag och senare ikväll ska jag och Linn på party uppe på murberget hos nån kille som hon känner, kan bli kul?

Nu ska jag gå och se vad som finns att använda i garderoben, kan ju ta ett tag..

Shibbyy!

godkväll.

Usch vad slö man blir av att jobba hela dagarna, hade nästan glömt bort det ;)
Efter jobbet idag hittade jag ett par skor för 150 kr på wedins, ja tack sa jag och köpte dem, köpte även en kalender så jag kan skriva upp mina arbetstider :)
Efter en sväng på hemköp för köp av makaroner och brunsås gick jag hem till Linn där vi stekte köttbullar till tillsammans med Henke, gött med husmanskost! :D
Efter maten hämtade vi tv:n och borrade upp den på väggen, satte upp lite gardiner och nu äre mys som fan i hennes lägenhet :D Det kom lite fler folk och vi myste hela kvällen :)

Nu ska jag duscha sen sova, längtar!

Kramkram och sov gott!

Imorn äre fredag!!

Shibbyy!

Det blir så ibland

Har inte ens märkt att jag inte uppdaterat något, märkligt ^^

Vaad har jag gjort den senaste veckan.
Softat, softat, softat och, softat :D Varit väldigt mycket med Henke och Linn, oerhört trevligt, även hjälp till i Linns lägenhet, tagit ner tapeter med en ångmaskin (=bastu) i 6 timmar i sträck? Vi jublade som galningar när vi var färdiga kan jag säga :P

I lördags blev jag utan matsällskap så jag dinerade med Henke och Jonas, lövbiff med potatisskruvar och bearnaisesås. Skulle vara spikykter men de lyckades få mig på bättre (?) tankar så så blev det inte. Satt och chillade hela kvällen och efter många timmar tog vi oss ner på hamnkrogen, där vi satt i en båt med massa folk tills efter stängning :D

Och ja, jag har skaffat jobb :P
Trodde jag skulle vara arbetslös ett tag och kanske få nåt deltidsjobb/extrajobb på ica eller nåt äldreboende, men inte det inte :P
Sara var hemma hos mig i måndags, och då ringer en tjej från manpower och frågar om hon kan ta sig till sundsvall till klockan fem för att komma på intervju och sedan börja utbildnnig på com hem redan dagen efter. Sure säger hon och sticker iväg.
Jag som snackat lite med Gustav som har hand om utbildningarna hade sagt att alla grupper var fulla så när linn får höra detta ringer hon till Malin och kollar vad som händer. Hon berättar att de ska ta in 11 stycken till och jag lyckades bli en av dem som fick börja :P
Så nu är jag inne på tredje dagen på com hem. Har utbildningar hela dagarna och nu efter lunch (som jag sitter på nu) ska vi ha medlyssnnig och få lära oss hur fan detta går till som, spännande ^^

Updates kommer förmodligen komma oftare framöver med tanke på att jag lär sitta en del vid datorn :P

Shibbyyyyyy

I look like lilla my ;D

Yeah fick sätta upp håret för att kvätta upp sminket, och tofsen står verkligen rakt ut, jag ser sjukt rolig ut, bara så ni vet ;)

Det blev ingen träning igår, hade till och med tagit på mig kläderna och hämtat gymkortet, då ringer linn och behöver skjuts till Ramsås för att köpa en bil, ookej säger jag och byter snabbt om, så svårt var det att få mig på andra tankar, dumma jag.
Iallafall blev det bilköp sen hjälpte jag Tomas en stund, blev less och åkte istället till Dalle där han och Jonas satt och drack kaffe och fikade. Jag kände verkligen hur fruktansvärt gärna jag skulle vilja bo i en lägenhet nu. Bara kunna sitta på kvällen med bra musik i cd-spelaren, några ljus tända och uppkrypen i soffan eller fotöljen med en tidning och bara mysa, jag tror att det har att göra med att hösten är nära också som jag känner att mysfaktorn börjar stiga, samtidigt som jag inte skulle ha nåt emot att ligga på en strand och sola och kanke bada litegrann, men hur mycket har man kunnat göra det i sommar egentligen? Kan räkna på typ två händer, nästan, känns förjävligt!

Idag käkade jag lunch med Tomas och åkte sedan med Linn och Sofie på Kanalcafeet där de käkade lunch, sedan en sväng på stan och efter det min efterlängtade Wayne´s latte, men den smakade skit! Blev jätteledsen :( Sofies Kaffe Mocha smakade också tydligen bajs, förstår inte vad de gjort med den, ny espresso kanske? Byt tillbaka för fan.

När Tomas slutade åkte vi på fresks och beställde tapeter till alla rum han håller på att fixa med, det blir nog skitbra men han tror att det kommer bli för ljust (???) i sovrummet, det märks verkligen att han är kille, det kan aldrig bli för ljust! Typ.
Linn hämtade mig senare i lägenheten och vi åkte till Sofie och hjälpte henne tömma sin lägenhet som Linn ska flytta in i, Sofie flyttar på torsdag :( Snart äre bara jag och Linn kvar i Härntapärnta, känns ju bra?
Efter flyttstädningen myste vi hos Dalle med lite onyttiga grejer, tända ljus och den nya Ikea katalogen, mysfaktor 10! :)

Nu har jag precis varit jätteduktig och betalt restskatten på 492 nok till Skatteoppkreveren i Fröya kommune, känns bra att jag äntligen fått iväg den, annars hade det blivit inkasso i Norge och det hade ju varit lite drygt om man säger så..

Nu blire sängsängsäng där min söta pojke redan ligger och sussar :D

Shibbyy!

Regnregnregn..

Helluuu
Sov länge imorse, förutom vid halv sju tiden då jag letade fram en regnjacka till Tomas i garderoben, det har öst ner och blåst hela natten, låtit ungefär som en orkan eller nåt :P
Iallafall så somnade jag om och vaknade tio i elva, skönt som tusan! Snyggingen kom i sina målarkläder och käkade lite lasagne med mig, bra frukost va?

Efter att ha skjutsat han tillbaka till jobbet och vart med Elin och köpt hårpermanent (hon är as nervös att det ska se förjävligt ut ;) ) åkte jag hem och har nu sett på några SATC avsnitt, väldigt trevligt, I love it!
Tänkte snart lägga i en ny skiva och fortsätta tills Tomas ringer och behöver skjuts till den nya lägenheten han ska jobba med och tänkte då passa på att träna också, blir ju inte så mycket sånt nu på kvällarna så då får man helt enkelt passa på på dagen istället, det finns ju inte precis någonting vettigare att göra?

Dethär är verkligen en dag då man antingen bara ska ligga hemma och mysa hela dagen eller sitta på ett mysigt café med en kompis och dricka en latte, det blev mys hemma och träning för mig idag, kaffe imorgon ;D

Btw, jag saknar Frida :(

Shibbyy!

Underbar helg!

Shit manhattan, har jag haft en rolig helg eller?
I fredags var det kräftskiva, det var gott, det var trevligt folk och om jag inte hade varit tvungen att kliva upp dagen efter så hade det nog varit helt perfekt :D Synd bara att det var så delat, vissa ville parta, vissa ville ta det lugnt och andra ville se på sex and the city, eller hur var det Hannah? ;D Alla åkte iallafall iväg ner på stan så småningom och jag städade undan lite sen började jag och Tomas se på en film innan vi gav upp och gick och lade oss.

Klev upp vid halv nio och åkte efter ett tag iväg på jb, jobbade i några timmar, fick sedan skjuts in till Tomas lägenhet och satt där med min älskling på golvet i hans kök och käkade smörgåstårta, yumyum!!
Hjälpte honom i några timmar, åkte sedan hem och duschade och vidare ner på restaurang gula fiskmåsen för lite snabbmat innan Linnsan plockade upp mig :)

VI åkte till Dalle och där började vi festa lite smått, det dog ut på folk och snart var det bara jag, Jonas, Linn och Dalle kvar, men vi hade väldigt trevligt ändå måste jag säga, körde lite fula lekar och sedan kom Carro och Elin och joinade oss :D
Drog efter ett par timmar till Gennys men gick aldrig in, pratade lite smått med massa folk, bland annat gullegrisen Mikka som jag inte sett på år och dar!! Trodde jag skulle hoppa upp i luften och skrika när jag såg henne ;D

På vägen hem till Dalle får vi den smarta idén att vi ska bada, så vi går ner till kanalen och jag och dalle hoppar ner, han fryser, jag njuter ;) Dock får jag ett problem när jag märker att jag inte kan komma upp på repstegen som vi klättrade ner på, så jag får simma bort till en båt, hoppa upp på den och på det sättet ta mig in till land, jäkligt bra, sorry ;)

Somnade iallafall hemma hos Dalle och fick reda på morgonen att min älskling sovit hemma i min säng, utan mig 
:( Meeen man kan ju inte få allting här i världen :P

Idag har det skrapats och busats i Tomas lägenhet, käkat på china och sedan skrapat ännu mer tapet :P
Nu ska jag iväg på kalas till Hannah Berg så fort systers pizza kommit så hon kan slänga i sig den så vi kan åka nångång! För halv nio ska jag på biooooooo! Hancock! ;D (Hoppas det stavas så)

Hare braaaa imorrn ska jag sova längelängelänge!!

Shibbyy!

Kräftskiva

Tjohoo!
Äntligen helg! Eller ja, jag ska jobba imorn också, men ändå ;)
Imorse, halv sju började huvudvärken, toppen tänkte jag och åkte på jobbet utan att ta en treo eller två, att jag aldrig lär mig! Det går fan inte över utan piller banne mig! inte ens sömn verkar hjälpa på mig, dumma skalle.
Iallafall så gav jag upp vid tolv och åkte hem, lade mig i soffan med mitt gosiga täcke och kudde, drack en slurk med treo och gonade ner mig framför några avsnitt av SATC, jag vet jag är inte färdig än ^^.
Huvudvärken är iallafall över och jag är fit for kräftskiva ikväll :D

Om cirka två timmar kommer det folk hit, kanske blir 12-14 personer och my god vad jag hoppas på kalasbra stämning och trevligt folk, fast iofs, jag som i princip bjudit in alla och skulle jag bjuda in otrevliga personer? Don't think so ;D

Nu ska jag gosa med min baby en liten stund innan jag börja dona med allt som ska framdukas och göras iordning, jag har t.om. köpt en sån där kräftsols lampgrej att hänga upp, testade igår och det blev skitsnyggt ;D

Ha en trevlig kväll för det ska jag ha! :D

Shibbyy!

Btw, min otroligt sköna, trevliga, gulliga brud Frida flyttar till Stockholm imorrn bitti, hur ska detta gå!! Jag kommer få sms-tumme, det är ett som är säkert, och hennes blogg kommer jag läsa oftare än vad jag redan gör ;) Saknar dig redan gumman!!!!

Utmanad

här är 200 filmer, haru sett fler än 50 har du koll.

nu när du sett det här är du utmanad.


[  ] Rocky Horror Picture Show

[x] Grease

[x] Pirates of the Caribbean

[ X] Boondock Saints

[x ] The Mexican

[ x] Fight Club

[x] Starsky and Hutch

[ x] Neverending Story

[ ] Blazing Saddles

[ ] Airplane



Total: 7



[ ] The Princess Bride

[ ] AnchorMan: The Legend of Ron Burgundy

[ ] Napoleon Dynamite

[ ] Labyrinth

[x] Saw

[x] Saw II

[x ] Saw III

[ ] White Noise

[ ] White Oleander

[ x] Anger Management

[x] 50 First Dates



Total: 5



[x] Scream

[ x] Scream 2

[ x] Scream 3

[x] Scary Movie

[x] Scary Movie 2

[x] Scary Movie 3

[x] American Pie

[x] American Pie 2

[x] American Wedding

[x] American Pie Band Camp

[x ] American Pie The Naked Mile



Total: 11



[x] Harry Potter

[x] Harry Potter 2

[x] Harry Potter 3

[x] Harry Potter 4

[x] Resident Evil

[ x] Resident Evil 2

[x] The Wedding Singer

[ ] Little Black Book

[x ] The Village

[ ] Lilo & Stitch

[ ] Lilo & Stitch 2: Stitch has a Glitch



Total: 8



[x] Finding Nemo

[x] Finding Neverland

[ x] Signs

[x] The Grinch

[ x] Texas Chainsaw Massacre

[x] White Chicks

[x] Butterfly Effect

[x] Thirteen Going on 30

[ x] I, Robot



Total: 9



[ x] Dodgeball: A True Underdog Story

[ ] Universal Soldier

[ ] A Series Of Unfortunate Events

[x] Along Came Polly

[x] Deep Impact

[ ] KingPin

[x] Never Been Kissed

[x] Meet The Parents

[ x] Meet the Fockers

[ x] Eight Crazy Nights

[ ] Joe Dirt



Total: 7



x] A Cinderella Story

[ x] The Terminal

[x] The Lizzie McGuire Movie

[ ] Passport to Paris

[x] Dumb & Dumber

[ x] Final Destination

[ ] Final Destination 2

[ ] Final Destination 3

[x Halloween

[x] The Ring

[x The Ring 2



Total: 8



[ ] Harold & Kumar Go To White Castle

[ ] Practical Magic

[ ] Chicago

[x] Ghost Ship

[ ] From Hell

[x ] Hellboy

[x ] Secret Window

[x ] The Whole Nine Yards



Total: 4



[x] Troy

[x] The Day After Tomorrow

[ ] Child's Play

[ ] Seed of Chucky

[x ] Bride of Chucky

[x ] Ten Things I Hate About You

[x] Just Married

[x] Gothica

[x] Nightmare on Elm Street

[ ] Sixteen Candles

[x] Remember the Titans

[ ] coach carter



Total: 8



[x] Bad Boys

[x] Bad Boys 2

[ ] Joy Ride

[ x] Seven

[ x] Ocean's Eleven

[x] Ocean's Twelve

[ ] Identity

[ ] Lone Star

[ ] Bedazzled

[ ] Predator I

[ ] Predator II

[x] Alien V.S Predator



Total: 6



[x ] Independence Day

[ ] Cujo

[ ] A Bronx Tale

[ ] Darkness Falls

[ ] Christine

[x] ET

[ ] Children of the Corn

[x] My Boss' Daughter

[x] Maid in Manhattan

[ ] Frailty



Total: 4



[ ] Best Bet

[x] How to Lose a Guy in 10 Days

[x] She's All That

[x] Calendar Girls

[ ] Sideways

[x ] Mars Attacks

[ ] Event Horizon

[ ] Ever After

[x] Forrest Gump

[ ] Big Trouble in Little China



Total: 5



[x] X-Men

[x] X2

[x] Spider-Man

[x] Spider-Man 2

[x] Spider-Man 3

[ ] Sky High

[x ] Jeepers Creepers

[x] Jeepers Creepers 2

[x] Catch Me If You Can

[x] The Others

[x] Freaky Friday

[ ] Reign of Fire

[ ] Cruel intentions

[ ] Cruel Intentions 2

[x] The Hot Chick



Total: 11



[ ] Swimfan

[ ] Miracle

[x] Old School

[x] The Notebook

[x ] K-Pax

[x] Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring

[x] Lord of the Rings: The Two Towers

[x] Lord of the Rings: The Return of the King

[x] A walk to remember

[ x] Boogeyman



Total: 8



[x] Hitch

[ x] The Fifth Element

[x] Star Wars Episode I The Phantom Menace  (oj vet inte vilka jag sett men nån iaf)

[x] Star Wars Episode II Attack of The Clones

[x] Star Wars Episode III Revenge of The Sith

[x] Star Wars Episode IV A New Hope

[x] Star Wars Episode V The Empire Strikes Back

[x] Star Wars Episode VI Return of The Jedi

[ ] Troop Beverly Hills

[ ] Swimming with Sharks



Total: 8



[x] Air Force One

[ ] For Richer or Poorer

[ ] Transporter

[ ] Transporter 2

[ ] People Under the Stairs

[ ] Blue Velvet

[x] Sound of Music

[ ] Parent Trap Re-make

[ ] The Birds

[x ] The Terminator

[x ] Terminator-2

[x] T-3



Total: 5



[ ] Empire Records

[ ] SLC Punk

[x] Meet Joe Black

[x] Nightmare Before Christmas

[x ] The Silence of the Lambs

[ ] Sleepy Hollow

[ ] I Heart Huckabees

[ ] 24 Hour Party People

[ ] Blood In Blood Out



Total: 3



[x] Thirteen

[ ] Manic

[ x] American History X

[x] Deep Blue Sea

[x] George of the Jungle

[ ] Canadian Bacon

[ ] How High

[ ] The Jacket

[ ] My little pony 1986



Total: 4



[ ] Road to perdition

[x ] Jesus Christ Superstar

[x ] Rent

[x] Mulan

[ ] Mulan 2  

[ x] Lion king

[ x] Lion King 2

[ ] Lion King 3 Hakuna Matata

[x] Legally blonde

[x] Legally blonde 2

[ ] Pink Panther

Total 6



Totalt 128 filmer, inte illa pinkat va? ;)

Kanelbullerock ^^

Hejsan hoppsan
Sitter på JB och har en liten paus, hittade till datorn och bestämde mig för att slänga in ett litet inlägg ;)
Kollar på Achmed the dead terrorist, lika roligt varje gång ;) Kollade även på ett fint inlägg på youtube med Olle, Sök på kanelbullerock vettja ;)

I veckan har det än så länge inte blivit mycket träning, har varit lite svårt utan bil osv, så istället har Tomas hållit på med lägenheten :)
Igår var jag där en stund sen gick jag till Linn och hade en liten kräftskiva med brudarna :) Efter det åkte jag och Tomas ner till Sara som fyllde år och kollade på lyxfällan med henne och massa annat folk som var där, blåsta människor som låter ekonomin gå sådär långt ner i botten, fyfan det skulle jag aldrig klara av.

Nu tänkte jag fortsätta lalla runt och sen gå hem om en halvtimme :)

Höres!

Shibbyy! 

Ajaj min kropp!

Jag har sån sjuk träningsvärk i armar, mage, axlar och ben, jag tror jag avlider, kvider till så fort någon råkar röra mina ömma muskler och jag kan ju säga att jag ser rätt rolig ut när jag går ;)
Tomas och jag har börjat vårt nya liv nu, får väl se hur länge det håller men vi är rätt seriösa så det ska nog gå ganska bra faktiskt :)

Nu har ju han skaffat lägenhet nära gymmet också vilket gör att man kanske kommer ta sig dit lite oftare också, med eller utan bil ;)

Idag är första kvällen på länge som vi ska sova hemma hos mig, jag saknar min säng! Enklast att sova hos Tomas med tanke på att mitt jobb ligger ända där borta i älandsbro :)
Storasyster kom hem från Örebro nu ikväll också så pappa var inne i stan för att hämta henne och sen åka ut till stugan, jag passade på att bjuda på mina berömda kycklingenchiladas ;D Yumyum!! De blev btw heelt perfekta, vad annars!

Imorgon bitti får Tomas nycklarna till lägenheten så imornkväll efter jobbet blir det till att gymma och sedan riva lite tapet m.m., kan bli skojsigt ;D

Snart är det bara en vecka kvar på jobbet även, känns ganska bra faktiskt men det är ju nu man måste börja titta sig om efter nåt annat jobb, har ett på g och några andra som jag tänkte kolla upp, borde klara mig på det tror jag, det lär ju alltid finnas nåt skitställe som vill ha en om det inte går bra med de andra, bara att hålla tummarna :)

Ha det så bra nu ska jag mysa ;D

Shibbyy!

Ikea dag :)

Helluuu
Idag har jag, Tomas, Peter och Andreas varit i Birsta och vandrat runt i butiker, kollat på möbler till Tomas lägenhet, chockerande nog var vi bara inne på ikea i ca en timme, sen var vi klar med våran lilla koll på priser och annat :)

Sen blev det en tur in i birsta city och där handlades det litegrann, ganska mycket rea och det blev en del fynd faktiskt, mycket trevligt, ändå gjorde jag bara avm ed en femhunka, inkl mat ;)

Ikväll kanske det blir att umgås med norrbaggarna, Frida och Johanna, tomas och andreas följer förhoppningsvis också med :) Imorn ska jag slöa heeela dagen! Kanske man hinner se några satc avsnitt också ;D

Ha en trevlig lördagskväll :)

Shibbyy!


Tiden går fort!

Tjoho!
Ännu en vecka på jobbet har gått. Nu äre dreamteam på jobbet även, jag Cicci och Sara, den yngre generationen ;)

Förra helgen vare både softning och liite kalas. I söndags kom min farbror, hans sambo och deras fyra barn och hälsade på, mina trillingkusiner! :D Bara 9 månader gamla, sååå söta! Fick gosa med dem hela kvällen, och spruta lite vatten med vattenpistolerna på Petter som snart är fem år, skitgulliga hela högen :D

I veckan har det varit jobb jobb och jobb ^^ Det har varit så sjukt jobbigt att stå inne på jb och titta ut på solen, och tänka på alla som har legat på smitta eller vid nån annan strand och bara glassat, dem jävlarna! 
Jag har iallafall tjänat lite peningar och det kan man ju glädja sig åt ;)

Ganska typiskt att nu när man väl får helg och ska vara ledig så äre mulet och grått och småduggar lite titt som tätt. sjukt irriterande, men det kanske är bra eftersom Tomas och jag ska spendera hela morgondagen inne på Ikea, planera planera och investera blire för han, och jag följer med som smakråd och hjälp ;D

Kanske kommer Svein Ole och hans kompis förbi i helgen som är ute på Sverige turné, får hoppas att vi kan hitta på nåt trevligt med dem jag har ju inte träffat honom sen jag flyttade i maj ju.. det har redan gått snart tre månader!! Helt galet!

Ikväll kanske det blir Arkiv x filmen, Micke, Tomas och Peter skulle gå iallafall, får se om man följer med :)

Ha en trevlig kväll!

Shibbyy!

RSS 2.0