Lova leva lovaleva!

Tjooo!
Idag är det min födelsedaaag :D
Har varit på skolan och haft föreläsning om stroke idag, väldigt intressant faktiskt :) Åt lunch med mina kära klasskompisar Mikaela, Matilda, Kajsa och Elin på Piccolo. Mikaela och jag åkte sen på Make Up Store innan jag åkte hem.

Fikade tårta med Farfar och Cornelia som kom på besök och sen blev det gomiddag bestående av blodig älgstek med klyftpotatis och ungsstekta morötter och rödlök med grönpepparsås, jamjam!

Fick massa fina ket också! Ska få hitta ett par fina skidglasögon (eller vad man nu säger) uppe i fjällen som present från min kära. Fick även en griiiiiis! presentkort av mormor och Anders Petter knivar bland annat, ah sa braaa :D

Imorn kommer folk på smörgåstårta och massa gotta och på kvällen blir det kalas, tror det kommer ganska många :S:S:S Får bli krogen tidigt helt enkelt ^^

Nu håller Henrik på att somna i soffan så vi ska börja vandra hemåt, men jag bjuder på en galen bild på mig och min kära syster som firats så mycket idag. Tack för alla gratulationer! :DShibbyyy!

Öroninflammation

Wihoooo!
Började med lite ont i halsen i lördags, ont i öronen i söndags och nu blev det tydligen en liten inflammation av det hela.. Var på vårdcentralen idag, i typ 1 minut och sen fick jag gå på apoteket, effektiv vårdpersonal vi har idag, snacka om omhändertagande och omsorg ^^

Iallafall har jag idag legat mestadels på rygg, sittat på tv  och använt mina käraste ägodelar otrivin comp och ibumetin :)

Jag SKA vara helt frisk till på fredag, och på söndag ska jag till fjällen i en hel vecka och då ska jag inte känna av att jag ens varit sjuk överhuvudtaget, sådetså!...Tänk om man kunde bestämma sådär ;P

Nu, åter till TV:n, den älskade lilla dumburken ^^

Shibbyy!

Himlen kan vänta på tv

Helluuu
Jag skulle se Grey's efter jobbet, sen true blood (<3) och sen sova, men jag fastnade vid datorn och då började ett program på ettan som heter himlen kan vänta - ett år senare. 2008 gjordes en dokumentär med några människor som drabbats av olika sjukdomar, bland annat ALS, Hodgkins lymfom, hjärntumörer och cancer. Ett år senare följs dessa personers liv upp och man får se hur de har det idag. Flera hade avlidit men några lever fortfarande och har en chans att leva länge till. Sånt måste jag bara titta på, kunde ju inte bara slå av tv:n heller.. Icket!

Det känns av någon anledning som att det är fredag imorgon, varför är det inte det? Ne ne först väntar en heldag på KTC på sjukhuset där jag ska lära mig personlig hygien och bäddning (inte när det gäller mig själv då alltså utan patienters hygien och bäddning av deras sängar) samt sondmatning hur det går till. På fredag förmiddag ska jag få lära mig injektioner, skoojsigt! Sen är det helg!

Det känns tråkigt att träffa sin sambo sisådär 1-2 timmar högst per dag, drygt att jobba/ha skola på dagarna plus jobb på kvällen :( Nu kanske jag klagar lite väl mycket men det får man göra för det är min blogg,moahaha! Iallafall så ska vi ha myskväll på fredag, sådetdå! På lördag blir det kanske till att titta på en TV, annars hittar vi på nåt annat, för på kvällen ska han iväg på kalas som det ser ut som, buhu synd om mig :/.... ;)

Nu ska jag sluta klaga och sova istället, för sova bör man :)

Shibbyy!


Köpstopp my ass!

Hahahha jag vet inte riktigt varför, men jag visste att jag skulle göra av med Norge-pengarna om jag förde över dem, även om jag "lovat mig själv" att lägga in dem på sparkontot och använda dem varsamt. Jag ska köpa en TV!
En LED-TV till vardagsrummet, så flyttas den TV:n vi har in i sovrummet ;) Det är iallafall planen nu jag vill ju ha digitalt i sovrummet också, men det är ingen inbyggd box i den gamla apparaten :/ får se hur vi gör :)

Ska försöka fixa någon som kan installera ett nytt uttag också så det överhuvudtaget går att få in några kanaler i andra rummet ;)

Jag vet jag vet, jag är student och får inte såå många tusenlappar per månad då jag inte tar något lån (thank god) men pengarna från Norge är bonuspengar, skatteåterbäring och semesterersättning från när jag jobbade där för två (!) år sedan och jag har haft dem på ett konto utan att röra dem så det fick räcka nu tycker jag. Det handlar om rätt mycket pengar så trots att jag nyss köpt skidor och pjäxor och nu snart en ny TV så har jag en heeeeeeeel del kvar ;) ÅK OCH JOBBA I NORGE OM DU KAN! Det var lätt värt det och galet mycket pengar det finns att tjäna om man verkligen går in för det. Jag hade aldrig kunnat åka på så många fjällenresor, resa till Thailand, köpa dator, skidutrustning, TV, massa massa hyror och mat och andra livsviktiga saker (läs kläder) om jag inte bott på lilla ön Fröya, hatkärlek till den ön ;)

Men jag har än så länge inte köpt en enda klädesplagg, och det kommer det inte bli denna månad heller hoppas jag. Beställde smink med Emelia från Elf i lördags, men det var rätt många saker för ca 300:- så det tyckte jag det var värt ;) Men no more blire. Endast självklara saker som jag måste ha som hudkräm etc. Sånt kan man inte spara in på, absolut inte i detta väder iallafall!
 
Nu ska jag fika och om två timmar är det jobb som gäller.

Puss och kraam! Shibbyy!

RSS 2.0