På den sjätte dagen..

Är jag fortfarande förkyld!! det har gått lite i vågor men har i princip hela tiden låtit cp på rösten, haft ont i bihålorna där smärtan stramat ut i nacken. hostat som en galning både på dagen och natten och jag som inte brukar ha feber hade självklart det på tolvslaget.. Sååå typiskt!

Iallafall åkte vi som jag skrivit tidigare upp till Åre till Elin, kvällen bjöd på toast skagen till förrätt, fläskfilé med klyftpotatis och bea till huvudrätt, smake braaa men jag fick inte i mig så mycket ,fick inte i mig så mycket av någonting, cidern var för bubblig och maten var för maffig för min mage.
Försökte hålla god min iallafall och socialiserade mig med de andra men fick gå ner på nedervåningen till en soffa och samla mig en stund senare, ont i magen :( Linn hade sedan tidigare bestämt att i skulle försöka ta oss in till bygget. Elins vän Måns sa att vi var dumma som trodde att det skulle gå men vi åkte in ändå.
Eftersom det bara var förköp så gick det inte att betala in sig där, vi hittade ingen annanstans att gå in och Henke vägrade gå in bakvägen. Det slutar med att jag och Henke lyckas få tag på en taxi tillbaka till Kläppen och Linn stannade kvar och lyckades tillslut ta sig in genom huvudingången. Tolvslaget firades tillsammans med en kille som säsongade som snöläggare, även kallad pistmskinsförare vilket Henrik blev sjukt inponerad över och babblade på om i evigheter. Kände att jag inte mådde så bra så vi gick och lade oss typ halv ett.

Igår förmiddag väckte Elin oss och sa att klockan var halv elva, så vi slängde oss upp och skulle iväg till backen. Linn och Henke fegade dock ur och åkte på Holiday och badade istället, men syter och jag tog oss en tur i Duved och Tege-backarna, heeelt wonderbar ;D
Dock kände jag var sjuuukt slut i kroppen jag blev efteråt, trött, hostig, snuvig osvosvosv.. Kanske inte var det smartaste att ge sig ut och åka ens i dedär två timmarna, men jag tror det var värt det?

Kom hem vid tio igårkväll. Kollade på E.T på TV4 och somnade sedan gott. Fick kliva upp några gånger inatt dock pga hostattacker och snytningar, sjukt irriterande denna hosta!

Nu tänkte jag iallafall sova vidare ett tag till. Blir nog film med pappsen hela dagen :)

Btw, min telefon är borta, försvunnen, finito. Kommer alltså vara utan mitt nummer i några dagar, får väl nyt sim-kort i början på nästa vecka hopefully? :S

Shibbyyyyy, host..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0