Helgvecka

Helluu!
Börjar halv tio och slutar kvar över sex den här veckan, ledig fredag, jobb lördag-söndag, fifan.. känns verkligen inte som att man jobbar helg var femte vecka, tiden går så fort!!.

I fredags somnade vi redan klockan åtta i soffan, heelt döda var vi, men skönt att få ta igen lite sömn också :) Vaknade halv nio på lördagmorgon, åt lite frukost och myste i soffan :)
Sprang på stan med mamsen en sväng och kom därifrån med en beställning på glasögon, två par skor, två koftor och strumpbyxor, det var iinte meningen ;)

Var på kalas hos kära Sara som fyllde glasbank! Vi hade barnkalas med fiskdamm och hela havet stormar, sjukt roligt :P Vi satt vid bordet och babblade i mun på varandra när vi hörde nåt konstigt ljud, alla blev tysta och då hörde vi en säckpipa?? Sprang till balkongen och såg då ett långt fackeltåg med en som spelade säckpipan längst fram och efter honom gick ett brudpar, så fiiint!

Gick efter kalaset hem till Henriks bror Niklas och åt middag där, sen vidare till sundsvall där vi såg på melodifestivalen med Petter och Martin, mycket trevlig kväll :) Åkte en sväng på stan där och sedan spelade vi Guitar Hero World Tour och Buzz, Henriks såg väldigt rolig ut på trummorna ;D

Nu äre jobb som gäller! Höres!

Shibbyy!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0