Jäkla Ryan Air!

Helluu. Sitter och har lunchrast på jobbet. Är liite förbannad om man säger så.
Jag Henke och Linn hade beställt resa till London i november. Vi skulle åka på morgonen den 5:e och åka hem mitt på dagen den 8:e, nu har de skickat ut ett mail till oss om att de ändrat avresetiderna för oss, till sent på kvällen den 5:e och åka hem halv sju på morgonen den 8:e. Det betyder alltså att vi får ca ett och ett halvt dygn mindre tid i London och dessutom måste checka ut från hotellet mitt i natten för att hinna med planet hem. Sjukt irriterande.
Så vi skickade ett fax till Ryan Air och frågade om det fanns möjlighet för dem att ändra så vi åker redan på tisdagen den 4:e och kompenserar den extra hotellnatten vi behöver spendera där för att få lika lång tid som vi hade från första början. Då de fortfarande inte svarat (skickade för tre dagar sedan) så försökte vi ringa men vi verkar inte kunna ringa numret som står på deras hemsida, så vi testar ett annat nummer och då lägger de på i örat på oss och kan inte ens prata engelska?
Vaad gör man!! Vi ska iallafall avvakta lite till och se om vi får svar på faxet annars får vi väl försöka igen, eller avboka biljetterna och åka nån annanstans, men vi vill ju åka till LONDON BABY!!!

:( Annars är allt bra btw ;P

Shibby..

Kommentarer
Postat av: elin

LONDIN BABY!!!!

2008-09-25 @ 16:11:05
URL: http://elinsvanholm.blogg.se/
Postat av: elin

Såklart London och inte Londin;)

2008-09-25 @ 16:11:36
URL: http://elinsvanholm.blogg.se/
Postat av: Frida

Men åååh, typiskt...

Annars kan ni ju alltid ta en tripp förbi Stockholm ;)

2008-09-25 @ 21:36:00
URL: http://friidaemelie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0