En timme för Haiti

<a href="http://www.aftonbladet.se/nyheter/haiti/article6463145.ab" alt=""><img src="http://gfx.aftonbladet-cdn.se/multimedia/dynamic/01116/en-timme-f_r-haiti_1116502b.jpg" /> <br>Jag jobbar en timme för Haiti</a>


50-års fest

Tjo!
Sitter och kollar på sjunde himlen, igen :P Det är tur att det inte bara sänds tvins och lottotävlingar på tv på förmiddagarna :P Sitter och funderar på vad jag hitta på innan jobbet, kanske baka igen? Gjorde frallor igår, sånahär: http://matplatsen.org/?p=2670. <---- riktigt bra matblogg, yumyum-mat! :D

Igår precis när frallorna togs ur ugnen och maten var färdig (gjorde tortellini med ädelostsås + stekta champinjoner) så ringde pappa så då var det bara att åka upp till Övik.
Fick träffa mina kära tremenningar Lisa och Stina och kusin Oskar. Vi satt på golvet i köket och pratade på och hade trevligt :)



Ser vi likadana ut eller? ;)



Nu kanske jag ska äta nåt och fundera på något att baka ;D

Shibbyy!

Vad gör jag vaken nu?!

Klockan är 06.53, jag är ledig, vad gör jag vaken nu?
Vaknade strax innan Henriks väckarklocka ringde för att gå på toaletten och vips så vart jag skitpigg.
Gick ut i trapphuset och såg Totte stå nere på parkeringen och väntade på Henrik, jag vinkade som en tok, tydligen är jag knäpp nu ^^

Iallafall hade jag ont i magen så jag tog en kopp varm oboy, yumyum, nu är jag vaken, skulle säkert kunna somna om men rädslan över att vakna übertrött sedan är stor, risken för detta likaså.

Så här sitter jag och ser på nyhetsmorgon, de pratar om kött som tagits fram under vidriga förhållanden som det skrivits om i en ny bok. Vi vet om att hemsk behandling av djur förekommer och hur fasen ska vi kunna veta att det kött vi köper är "snällt"? Jag är glad att pappa jagar älg, då vet jag vart mitt kött kommer ifrån och jag kan räkna på en hand om så många gånger jag handlat färs eller nån stek på affären.
Jag köper ju kycklingfilé och fläskfilé ändå på affären och ja, priset på dansk fläskfilé är oftast bättre, men jag antar att jag är godtrogen där och hoppas att det jag köper är "snällt" kött.

Nog om detta. Min helg har varit väldigt mysig :) Hade sista lekionen för höstterminen i fredags med opponering efter en rapport om hälsa vi skrivit, det gick bra och var rätt kul :)
Efter skolan åkte jag till Ikea med mamma och pappa och köpte en garderob till sovrummet, finally!
Har byggt upp den i helgen och igårkväll i pauserna mellan Johan Falk flyttade jag över kläder och bytte galgar m.m. Fick t.om. plats med två krokar för våra morgonrockar på sidan av garderoben, sweet!

Vi har även fått upp ett nytt badrumsskåp som jag köpte, billigare än vad det var i katalogen, mycket bra :) Henrik skruvade även upp nya krokar för handdukar m.m. så nuu äre fint i badrummet :D
Fattas bara nya fina handdukar, får gå på Hemtex och titta nån dag.

Idag står det 50-årskalas på schemat, ska upp till Övik och gratta pappas kusin på födelsedagen och träffa kusin och tremenningar, ska bli riktigt roligt! :D Henrik ska köra pistmaskin så han kan inte följa med :P (en stor, riktigt alltså;))

Jaja, kanske kan se på någon film som en lugn start på dagen? :)

Hööres! Shibbyy!

I brist på annat..

Nee, inte sugen på att skriva, inte sugen på nånting alls just precis nu.. men jag bjuder iallafall på den här som jag snodde från Tess ;)

Höger- eller vänsterhänt? Vänsterhänt
Humör just nu? Less och lite trött
Kläder just nu? svarta leggins från vila, tröja från Cubus och kofta från Kappahl
Musik just nu? Nån bakgrundsmusik till NHL10 som Henrik sitter och spelar
Sommarplaner? Njuta.. 
Hur många kuddar sover du med? En, som borde bytas ut ;P
Spelar du nåt instrument? Ne men spelade cello i trean med skolan ;)
Morgon- eller nattmänniska? Nattmänniska, och det är inte sambon, ingen bra kombination ;P
Vem är viktigast för dig? Vem? Många är viktiga för mig på ett eller annat sätt.
Bio eller promenad? Promenader ofta, bio ibland, man får ju inte tappa den där speciella känslan av att gå på bio ;)
Är du kittlig? Ibland kan jag välja att inte vara det ;)
Snarkar du? Nope :)
Stjärntecken? Fisk
Äckligaste insekten/djuret? Kackerlacka :S:S:S:S
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Teleportering typ.. poff Thailand, poff USA, poff Alperna, poff hemma ;D (Självklart ska jag kunna ta med mig någon också ;)) 
Vad vill du jobba som? Verkar som att jag vill bli sjuksköterska, gärna ambulansssk.
Stökigt eller välstädat? VÄLSTÄDAT! Helst, får kalla kårar av dammtussar, tack mamma.
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump? Abso-fucking-lutely!
Gillar du att sjunga? Hihi jaa, fast det kanske inte låter så bra..
Anser du att du är stark? Karl-Alfred fifan!
Vad gör du om du får hicka? håller andan eller dricker vatten uppochner.
Vad längtar du mest efter just nu? Hjälp!

Ett år med min kärlek <3

Känns helt galet, ett år har gått sedan jag officiellt blev tillsammans med min Henrik, lovely!

Kommer väl ihåg ångesten den här dagen för ett år sedan då jag inte visste hur det skulle bli, och att jag såg på JVM-hockeyn uppe på NK13, och smsen jag fick där han bad mig skjutsa hem honom från Kragom, och när han berättade för mig att han inte klarade sig utan mig.. MY GOD! Trodde det var en dröm..
Jag hade verkligen bestämt mig för att skita fullständigt i den jäkeln men så, kände han likadant som mig ändå, vilket var tur för vilket år vi har haft.. underbart!


LOVE  YOU MY LOVE!!!

Shibbyy!




Nytt år

Hej :)
Gott nytt år alla :)
Jag har varit väldigt seg på att uppdatera, I know.. Julen och Nyår var jättemysig och trevlig :D

Vi firade jul hos Henriks bror med familj och släkt, vi hade knytkalas och var 12-13 personer. Matilda blev livrädd när tomten kom men lugnade ner sig lite när hon nästan begravdes i paket, bortskämd liten sak ;)

På kvällen vid åtta åkte vi ut till min familj i stugan och öppnade paket, Min älskling fick ett extra paket som han inte räknat med tror jag, men hoppades på. OJ så glad han blev ;D
Fin va? ;)

I onsdags morse åkte fyra av oss upp till Björnrike, på eftermiddagen/kvällen kom de andra sex och ja, vi hade riktigt roligt måste jag säga :D Vi åkte lite i backen (väldigt lite det var galet kallt) festade, åt god mat, firade tolvslaget inne på skalet. Åkte stjärtlapp ner för en liftbacke och sedan i backen, sjuuukt kul! :D


Liten resumé av vad jag sysslat med de senaste dagarna, får se om jag återgår till den spontana några gånger i veckan inläggen eller inte, vet ej =)

Shibbyy!

RSS 2.0