Mysväder!!

Helluu!
Idag är jag ledig! Efter att ha jobbat sex dagar i sträck blir man less, speciellt med tanke på vad man jobbar med, och ack så skönt det är att vara ledig!! Btw så var det nog därför jag somnade vid tio igårkväll ;)

Idag är det fredag och jag ska snart hoppa in i duschen för att sen åka ner på stan med Johanna och fika, blir kul att träffa henne innan hon åker tillbaka till skitön, ehm jag menar Fröya ;P
Ska även tvätta idag tänkte jag, har väl en sisådär fyra tvättar som ska göras? två av dem är iofs sängkläder men det tar låång tid! En är på g nu iallafall och jag får väl ta den andra när jag varit på stan, sängkläderna.. ja de får jag väl slänga in i tvättstugan nere vid lägenheten om dethär ska bli färdigt iår ^^

Imorn blire mysdag hela daaagen! Ska åka till sundsvall med Henrik och gå runt på stan där ett tag, kanske möjligtnnis inhandla något fint? Sen blir det middag någonstans där har inte riktigt bestämt vart vi ska äta men det visar sig nog :) På kvällen ser det ut att bli lugnt, iallafall som det ser ut nu, men det kan ju ändra sig man vet aldrig ;D

Ne nu ska jag in i duschen!  Shibbyy!

Tips från coachen

Ett litet tips från Martin Leek:

Tvätta aldrig ett par tygskor i tvättmaskinen på 90 grader de KAN krympa från storlek 43-37, är det det man är ute efter så går det alldeles utmärkt.

Trött..

Helluu!

Henrik är sjuk och ligger och hostar hela natten så jag har inte kunnat sova så mycket inatt, drygt för man blir så trött på dagarna och däckar i soffan så fort man kommer hem, bli frisk gubben!

Dock så tror jag att Marie är tröttare än mig idag, hon har inte kunnat sova nånting alls inatt, hon fick nåt psykbryt i benen och i armarna när hon försökte slappna av och var tvungen att skaka igång dem, musklerna ville tydligen inte slappna av och så har jag fått några gånger förut också, det är nästan så att man vill hugga av sig benen, så drygt äre!

Annars då? I söndags var det en jäkla skitdag. Var ute i stugan med Henrik och myste, skulle åka in till stan på söndagmorgon då jag skulle börja jobba halv tio. Tror ni inte att när vi åkte på grusvägen från stugan, bara några meter kvar från avfarten ut till asfaltsvägen så kommer det ett gupp mitt på vägen gjort av massa snö som blåst upp på vägen under natten.. Det var stenhårt. Hela fronten krossades sönder och drog loss en massa sladdar och etc under bilen, det började läcka glykol, olja m.m.m.m. Vi åker tillbaka till stugan med pappa och han och pappa skulle skjutsa in oss till stan så jag kunde ta mig till jobbet, men då sprang kattjäveln iväg och vi kunde inte åka hem förrän hon kom.. Självklart Sätter hon sig under huset längst in så vi inte kunde få tag på henne, kom inte fram förrän halv tre och kunde börja jobba då.. Otrooligt onödigt och den där snöhögen hade plogats bort av plogbilen ca 45 minuter efter att vi körde in i den, och om den hade synts nånting (allt var vitt) så hade man kanske kunnat stanna också..

Jaja bilen är på reparation och kommer tillbaka i mitten på nästa vecka. Jag verkar bringa otur när det kommer till bilar, vad är det frågan om?

Back to work!

Shibbyy!



Mayhem

Yes man blir så glad av den låten ;D

Igår var det två hockeymatcher, både Modo och Timrå förlorade sina matcher, skitdag vare, vi såg inte ens färdigt på hela matchen hos Niklas, Henrik var så suris :P Mig gör det inte så mycket om modo förlorar dumt dock att Timrå gjorde det :/ Däremot så är det inte så kul om Modo måste kvala för att få vara kvar i elitserien, onödigt ^^

Annars då? Jag sitter på jobbet, har rast..och nej jag har inte rast jämt, däremot verkar det som att Henrik lyckas pricka in att ringa varje gång jag har det, typiskt det han tror redan att jag inte gör något vettigt på jobbet ;)

Ikväll ska jag på kalas hos kära Frida som fyllde år igår :D Hon gillade min och Tess present iallafall, och det gjorde Andreas också ;D

Höres!

Shibbyy!

Helgvecka

Helluu!
Börjar halv tio och slutar kvar över sex den här veckan, ledig fredag, jobb lördag-söndag, fifan.. känns verkligen inte som att man jobbar helg var femte vecka, tiden går så fort!!.

I fredags somnade vi redan klockan åtta i soffan, heelt döda var vi, men skönt att få ta igen lite sömn också :) Vaknade halv nio på lördagmorgon, åt lite frukost och myste i soffan :)
Sprang på stan med mamsen en sväng och kom därifrån med en beställning på glasögon, två par skor, två koftor och strumpbyxor, det var iinte meningen ;)

Var på kalas hos kära Sara som fyllde glasbank! Vi hade barnkalas med fiskdamm och hela havet stormar, sjukt roligt :P Vi satt vid bordet och babblade i mun på varandra när vi hörde nåt konstigt ljud, alla blev tysta och då hörde vi en säckpipa?? Sprang till balkongen och såg då ett långt fackeltåg med en som spelade säckpipan längst fram och efter honom gick ett brudpar, så fiiint!

Gick efter kalaset hem till Henriks bror Niklas och åt middag där, sen vidare till sundsvall där vi såg på melodifestivalen med Petter och Martin, mycket trevlig kväll :) Åkte en sväng på stan där och sedan spelade vi Guitar Hero World Tour och Buzz, Henriks såg väldigt rolig ut på trummorna ;D

Nu äre jobb som gäller! Höres!

Shibbyy!

Hääääääälg! (läs helg med norrländskt uttal)

Helluu!
Hela veckan har snart gått och jag sitter här för sista gången denna vecka, har gått bra som fasen faktiskt bortsett från igår då det var rätt tråkigt och lugnt på luren. Hoppas på en bättre fredag :D

Igår blev vi på jobbet bjudna på bio av nonstop television och vi fick se Mickey Rourkes The Wrestler. Den var faktiskt ganska bra, rätt slö vissa perioder men kändes verklig (kan ju bero på att den var det till stor del).

Ikväll hoppas jag på att bli bjuden på någon god middag. Har lagat middag måndag-torsdag och ikväll orkar jag banne mig inte så nu är det hans tur att bjuda på nåt gott :)
I veckan har det bjudits på: Flygande jakob, korvstroganoff, lax med sweet chili fetaost och cremé fraiche med potatis och igår blev det sibyllakrov och stekt potatis, inte illa pinkat! Blev snabbmat igår då vi skulle städa och jag skulle på bion :)

Min kära syster skulle komma hem i helgen men inte det inte, hon sket i det och jobbade istället... :(

Imorn blir det barnkalas hos Sara som fyller glasbank! Obligatorisk kjol låter också trevligt ;) Senare blir det då kanske sundsvall, hur det nu går med det annars får jag väl sitta ensam hemma, på en lördagkväll, på alla hjärtans dag... snyft! ;P Needå ska nog lösa sig dedär ;D

Ha en trevlig helg får se om jag bloggar nånting eller inte.

Shibbyy!

Trött, tröttare, Fanny

Halluu!
Sjukt svårt att komma upp ur sängen imorse, och ändå har man sovit i 8 timmar? Henrik informerade mig om att det var 19 minusgrader ute vilket gjorde att jag ännu mer ville stanna kvar under täcket. Men inte då man har väl ett jobb att sköta!

Igår efter jobbet gick jag hem till gubben och lagade korvstroganoff, helt galet vad gott det var! Tyckte han också btw ;)
Jag låg i soffan och halvsov/såg på tv medans Henrik höll på att fixa med pistmaskinen, satt vid köksbordet och pillrade med massa diod-lampor osv, vilken extremt tillfredsställande hobby! (Ja det heter så, inte leksak!)

Nu blire jobb, om det ringer vill säga ^^

Shibbyy!

Vemdarn 2009

Helluu!
Skrev ett inlägg i onsdagskväll, men inte fan publicerades det inte, drygt. jag skrev iallafall att vi hade en stressig kväll med packning, städning, matlagning osvosvosv.. men det gick bra :)

I torsdags morse skulle vi komma iväg vid halv nio, kvart i tio rullade vi ut från stan efter att vi hämtat upp Oskar, Tomas, Viktor, varit och hämtat tröjor, lämnar Henriks bil på hans jobb m.m.m.m.m.mm.m... ja, det brukar ta tid sånt där :P
Åkte till sundsvall och hämtade glas till dörren till stugan som gått sönder nån helg tidigare ;P Jag körde hela vägen upp, rätt drygt när de andra kunde softa och dricka lite öl, men det är väl sånt man får ta ibland ;)

Kom fram till Vemdalen vid ett-tiden. Jag köpte ett par Burton-skor och vi chillade lite innan vi åkte till stugan och packade upp. Gick in till byn och var på after skin, Rydell och Quick körde järnet redan första dagen och de var jäkligt bra! Väntar nu bara på att de ska lägga upp bilder på hemsidan och på facebook ;P

Kvällen var lugn då Henrik somnade i soffan redan vid sju-åtta tiden. De andra grabbarna drog på fest och jag myste i soffan och såg på film istället, blev sjukt trött av att köra så långt som jag inte var van vid alls.

Vi åkte i backen både fredag och lördag. Det snöade hela tiden och blåste som fasen uppe på skalspasset, men vi var tappra och åkte ändå ;P Inte lika länge på lördagen som på fredagen men vi kom ut i backen iallafall och med tanke på att det inte fanns en enda stuga ledig i Vemdalen i helgen så var det relativt lite folk ute i backarna, kan ju även bero på att det var runt 15-20 minusgrader ute, myyys? ;P

Vi var på after skin på fredagen och såg bandet även på kvällen där men på lördagen sket vi i after skin och drog hem till stugan, såg på disneydags och drack lite öl m.m., käkade gomaten som mamsen kokat ihop och sen blev det fest när Stefan och Tomas kom och joinade oss, väldigt trevligt att träffa dem igen :D

Hade en otroligt trevlig helg med alla grabbarna, humorn var låg som fasen hela helgen och vi hade extremt intressanta diskussioner om allt och ingenting. Faktiskt så var det väldigt kul att bara åka med killar som totalt sket i att jag var tjej, mer detaljer behöver vi inte gå in på ;)

Det var snöoväder hela söndagen och vi fick rådet att ta det väldigt lugnt hem, så det gjorde vi.
Städade stugan och fixade iordning i lugn och ro (skönt att slippa ha press på att vara ute ur stugan 11 på morgonen) så vi kom iväg vid femtiden efter att vi varit inne på Sibylla och käkat middag :)

Nu ska jag fortsätta jobba och sen hem och snålställa osthyveln, byyye! (internskämt man trau!)

Tack för en galet rolig helg i Vemdalen vecka 6 2009!

Shibbyy!


Dan före dan före vemdalen dan? ;P

Halluu!
Jaa på torsdag morgon bär det av mot Vemdalen! tråkigt nog följer min kära vän Linn inte med, och Frida som jag snackade med igår skulle spela match på lördag så hon kunde inte heller följa med :( Vilket resulterat i att jag kommer åka upp med Carlsson, Njord, Viktor, Oskar och Henrik, tröjor är på g och vi är laddade som fasen!

I lördags var jag Oskar och Henrik på stan och såg på när de hoppade i nybrobacken. gick inte så bra när vi var där då de byggt hoppet lite konstigt men fick höra sen att de byggde om det och att det funkade bättre sen ;P

Gick på glasbanken en sväng sen på hemköp för att köpa grillkorv. Sen bar det av hem till Henrik, sen Oskar och sist till mig för att bylta på oss en massa kläder. kokade varm choklad med minttu i och sen ut till Kragom. Åkte skoter till Slottet där vi grillade, några åkte pulka med småbarnen och vi hade det allmänt trevligt hela eftermiddagen :)
Åkte en sväng in till stan för att duscha och byta kläder och åkte sedan ut till byn igen. Var hos Sahlén och spelade guitar hero osv. Var rätt kul faktiskt att umgås med massa äldre människor, folk i typ mamma och pappa ålder, jag var yngst av de vuxna där om man säger så, men det var kul ;D

Igår fick henke sin pistmaskin, en liten sak som vi lekte med hos Niklas och jag tror lilla Matlida (Niklas dotter) tyckte den var rätt läskig, slängde henne i snön några gånger vilket hon tyckte var väldigt roligt ;P

Nu blire till att sälja som fasen, även om det ringer dåligt, men jag sålde så bra igår så jag är lugn ;D

RSS 2.0