Snart fredag och tokvarmt äre!

Värmen är häääääär, och jag jobbar :( Men imorn blire helg och jag hade tänkt att pressa heeela helgen ;)

Igår efter jobbet kom Frida, Linn och Dalle och hämtade mig för att fara upp till Högakusten hotellet för att käka lite god mat ;D Jag åt Kycklingbröst med dragonsås och potatisskruvar, yummie!!
Efter maten åkte vi hem till Linn en stund sen ner på ok för att köpa glass och då kom mig älskling och hämtade upp mig, jag blev så glad så jag hoppade upp i famnen på honom och pussade ihjäl honom, nästan ;D Vi åkte och hyrde film och åkte hem till mig,åt lite jordgubbar som han tagit med från stugan, tack mami ;D

Idag vare stressigt på jobbet vill jag lova, och det jobbiga är att jag vet hur sjuukt jobbigt det kommer bli imorn även, dubbelt så mycket att packa och stressigt lär det bli!!

Men jag slutar iallafall klockan fyra och dååå kommer Frippi och hämtar mig :D Vi ska åka ut till Linns stuga och käka kräftor, basta bada och förhoppningsvis ha det vääldigt trevligt ;) Gustav, Henke och Nicklas skulle också med :)
Förhoppningsvis får jag åka vidare till stugan på kvällen och mysa där med baby ;D

Nu ska jag åka till Huggning och soova! Puss och kram :D


Shibbyy!

Dumma människor..

Kanske låter som en barnunge nu men jag har tjatat på pappsen i flera år att vi ska åka upp till våran jaktstuga och fiska, basta och sova över där, det finns ingen el så den är väldigt primitiv men ack så mysig ;O
Iallafall så skulle min bror, hans sambo, pappa och min kära pojkvän åka dit idag för att måla taket och väggarna inne i köket på stugan, de skulle även fiska litegranna tydligen, det gjorde ju inget jag blev lite avundsjuk när jag fick reda på det men vafan.. Sen idag så berättar de att de funderar på att sova över där?! När jag tjatat hur länge som helst på det tänker de göra det just inatt? När jag inte kan följa med och dessutom när min pojkvän är där så jag inte får träffa honom? Hade inplanerat att åka till stugan där alla vi skulle vara och bara ta det lugnt men nu tänker de parta på annat håll?
Kanske dricka lite wisky, grilla lite mat i murikkan (eller hur det stavas) och kanske basta lite, spela kort framför den öppna spisen och ha det trevligt, tack så mycket kära familj I know you love me ^^ 

Fjantar..


Det regnar...

Det verkligen öser ner!!
Sitter här i min fina sidenpyamas och ja, jag vet jag borde verkligen sova nu!

Det gick faktiskt rätt fort att jobba idag, gjorde den vanliga packningen, gjorde det enda felet man kan göra när man packar smörgåstårtestubbar, man lägger ner dem uppochner i plastkartongerna, väldigt orutti av mig men det var inte annat att göra än att klippa upp dem och packa om, som tur var var det bara tre stycken och inte som Nanna hade gjort första gången hon packade förra sommaren, hon packade 20 stycken fel ;) ;) Jag är glad att jag inte var hon just då :P

Slutade iallafall fem och åkte då hem till Huggning, softade en stund, tog en dusch och sen åkte vi och handlade lite gotta, och vidare hem till Dalle där vi, Tomas, Linn och Frida käkade Toast och proppade i oss ett kilo morötter med holiday dip ;D Yumyum!

Just nu sitter snyggingen hemma hos peter och spelar Ghost Recon, nördar.. ^^ Så jag får sova ensam, men jag antar att man måste göra det ibland också, typ tredje natten på.... några veckor? :P Man blir lite ovan när det väl händer om man säger så :P

Men nu äre sovning som gäller banne mig!

Ha en trevlig regnig natt! Hoppas på strålande sol på onsdag för då kan det kanske bli halvdag och kanske lite vattenskoter? ;)

Btw, förstår ni hur galet kär jag är?! ;D;D;D

Shibbyyy!!!!

Sunday

Söndagkvällar är inga roliga kvällar, dagen före jobb, man har gått och lagt sig sent och somnat sent, nu ska man helt plötsligt somna tidigt och kliva upp tidigt?! Förskräckligt ^^

Igår vare iallafall kalajs, mycket folk och vääldigt trevligt vare, nästan bara grabbar men trevliga sådana såklart, ;) Efter en lyckad förfest blev det staden och där nere på mellanholmen var det folk, mycket folk.!!!
Hade rätt roligt, träffade Dalle inne i Wallmanstältet och vi funderade väldigt länge på vart allt annat folk var, men det kom bara fler och fler och till slut var det knöökat så man knappt kunde stå, Smalare än Thord spelade ju så ;)

Jag var även en sväng på Johan den tredje med Sofia och Johan och där träffade jag på Andrew som var med på traktorvagnen på midsommardagen, snackade med han lite och drog sedan tillbaka till området där jag träffade på en riktig heting, så jag tog med honom hem ;D Självklart var det ju ingen annan än Tomas för det hade ju varit väldigt dumt :P

Idag blev det grillen i Älandsbro igen, kebaben är fan gudomlig och det känns som att det är dags att de ger mig ett stammiskort snart ;P Softade sedan en stund innan vi drog till Andreas.
Medan de grabbarna skulle se på film plockade Linn upp mig och sen åkte vi och Frida för att bada. dock fick jag en släng av badkrukefasoner så det blev inget av för mig men Frippi och Linnsan badade på ;)

När de sedan torkat någorlunda åkte vi till Dalle och såg på piskvakt, eller ska man kanske säga p-p-p-pistvakt ;) det blev inge chips och dip men det tar vi nästa gång ;)

Snart kommer Tomas och hämtar upp mig och då blire sovning hos han, upp och jobba imorn som sagt... fyyfan :(

Shibbyy!


Stadsfesten fredag

Halluu!
Ligger i sängen och väntar på min älskling som är chaufför ikväll, baby kör runt och skjutsar fulla människor, hoppas han kommer hem snart ;)

Nu är det äntligen helg! Har varit sjukt stressigt på jobbet med all packning av diverse bakverk till alla jäkla butiker kors och tvärs och hit och dit. Speciellt idag då tydligen alla affärer  vill ha allting på samma gång?! Tookigt, men eftersom jag var tvungen att börja tidigare fick jag även sluta tidigare, mycket bra :)

Hann ta en sväng förbi huggning till baby och sen en kortis på systemet, lite shopping där och sen hem för duschning och fixning.
Malin hade kalajs idag, även om hon fyllde år för flera veckor sen men så går det ibland :P
Vi var iallafall massa brudar där som partade litegrann och snackade skit som vanligt ;) Drog sedan ner på stan där de andra gick in men jag kände inte riktigt för att slösa pengar på att se E.M.D spela i 45 minuter och sen dra igen.. Kände mig sjukt trött redan där nere på stan men jag och Sötnosten tog med oss lite mat hem till mig och satt där och mumsade i oss innan han som sagt åkte iväg och skjutsade folk, så nu ligger jag här och funderar på att sova, trött som ett aaaas!

Imorn blire partaj,´hoppas det blir skitkul och att alla tycker det, finns det något bättre än en lyckad kväll? :D

Shibbyy!


Parteeeeey

Tjoho :)
Igår vare stan som gällde med Frida, köpte lite snygga grejer som nya vita underkläder och en bikini som var jäkligt fin, fikade på rutiga duken och tog en sväng på glasbanken för att handla lite vin, det var väldigt trevligt att få höra lite updates om livet på fröya och vad som hänt sen jag drog, kändes lite sorgligt att jag inte varit där och umgåtts med alla trevliga vänner man fick där, men sånt är väl livet I guess. Frida sa iallafall att hon saknade att ha mig där, känns ju bra ;)

Vi åkte sedan hem och Frida skulle slinga håret, det tog typ fyra timmar? :P Jag såg på lite SATC och gjorde mig sedan iordning för att hämta upp henne. Efter flera turer kom vi iallafall hem till mig med varsina kebabrullar och hann med typ tre tuggor sen kom skjutsen till Andreas :)

Vi tre satt där och lirade lite guitar hero och drack lite vin, åkte sedan till Micke där det var korvfest men det förstörde jag och Frida, ooops ;)
Hade väldigt kul där iallafall kände typ alla som var där och vi babblade om allt möjligt som man gör på en fest :)
Vi gick sedan i samlad trupp ner på kajjan och skakade lite rumpa på dansgolvet där det var alldeles för varmt egentligen, alla, och då menar jag ALLA!, var dyngsura av svett, packat med folk och dålig ventilation bidrog till svettbadet, men vafan äre fest så äre? ;P

Somnade väl en timme efter att kajjan stängt hemma hos Andreas, hade inte pengar till taxi så vad gör man? ;) Han hade som tur var en extra säng till mig :)

Idag blire bara att ta det lugnt misstänker jag, vi får se vad man hittar på.

Ha en trevlig söndag :)

Shibbyy!

En vecka gjord

Hellu
Jag har nu bott hos T i en vecka, inte haft tid till nån dator eller nånting därför är det dåligt uppdaterat :P
Nu har jag första veckan på JB avklarad, känns skönt att den gick så fort ;D

Hade världens mysigaste kväll i onsdags, min och Tomas ett-års dag ;D Både han och jag jobbade hela dagen men när jag slutade klockan fem (han slutade fyra) så kom han och hämtade mig med bilen och där satt han med en ros i munnen och en bukett med ännu fler bredvid sig, sötnos!
Han försökte lura mig att han skulle hjälpa sin bror med en grej och då behövde han en grej från någon så dit skulle vi åka, konstigt nog så bodde han vid Amenta så han parkerade där, gick ur bilen. drog av sig tröjan och avslöjade att han hade finskjortan på sig och att vi hade ett bokat bord till halv sex :PVi åt en underbart god 3-rätters middag och jag kunde inte sluta le på hela kvällen ;P Efter maten åkte vi hem till mig och fikade lite med mamma, sedan vidare hem till Tomas där vi gonade ner oss i hans säng och såg på en film, väldigt mysigt :)


Jag kan inte förstå att det redan gått ett år! Att det gått 365 dagar sedan vi blev ett par, vi har under den tiden hunnit med så mycket, t.om bott tillsammans i över ett halvår i Norge, nu gör vi ju inte det men med tanke på att vi flyttade ihop efter tre månader så har vi klarat det ganska bra och vi vet nog båda att när den dagen kommer så kommer vi nog klara av det rätt bra, men först måste man få testa på att bo själv ;P

Inatt kom Frida hem från Fröya, ska vara hemma en vecka, ska bli jättekul att träffa min gamla kombo ;D Så jag funderar på att åka ner på systemet och handla lite smått och kanske även titta runt på lite andra saker :)
Sen ikväll blir det nog att åka till Andreas, möjligtvis bowla först, kan bli kul :D Speciellt när det är så dåligt väder hallå vart är det fina vädret någonstans!!!

Ha en trevlig lördagskväll :D

Shibbyy!


En liten grej bara..




En liten quiz jag snodde av Malin ;P

Pratar du fortfarande med;
personen du kysste senast? Absolutely ;)
han som sa "jag tycker om dig" första gången i ditt liv? Ingen aning om ven det var
han som fick dig gråta sist? Yep!
han du klappa till senast? Ja men det var inte meningen

Brukar du;
krama dina killkompisar? Jag är en kramig person :)
Strula på fester? No reason jag har min baby ;)
snacka i mobilen flera timmar om dan? Njae men det blir några sms

Har du;
ljugit för dina föräldrar? Ja det händer väl ibland
sovit i samma säng som det motsatta könet? Ofta ;D
sovit mellan två killar/tjejer? Ja det har hänt ^^
ljugit för en vän? Det har jag säkert gjort..
rökt/snusat? Yes
Rökt brajja? Nope

Kläder;
Vad använder du just nu för jacka: Ingen! To hot!
Vad använder du för skor? Har flera men ballerina eller pumps kanske
Vilka kläder skulle du vilja ha just nu: Bikini endast liggandes på beachen :o
Vad har du för skostorlek: 39-40

Senaste personen som;

Du pratade med: Andreas
Du gick på bio med: Tomas :)
Du gick på stan med: När fan gick jag på stan senast..
Du kramade: Tomas!
Såg dig gråta: Tomas!
Skällde på dig: Humm.. vet inte riktigt

Har du någonsin;
Bråkat med ditt husdjur: Tja men nu är hon bara tjock och söt
Drömt något helt galet och så har det hänt? Inte vad jag vet
Är du ensam just nu: Ja, väntar på att Tomas ska ringa
Vill du gifta dig: Absolut nån dag
Vill du ha barn: Mja två kanske?

Extra stuff;
Tar du droger: Glöööm
Vad är du mest rädd för: Att vara ensam..
Vilka kläder sover du i: Beror på om jag sover ensam eller inte ;)
Vart vill du gifta dig: I en kyrka tror jag :)
Kör du bil: Hela tiden, min bil ;) (läs mammas)
Har du ett jobb: Ja, iallafall för i sommar :)
Gillar du att ha folk omkring dig: Om det är trevligt folk så ;)
Är du ett hälsofreak: Njae men jag försöker vara någorlunda duktig
Har du någon tatuering: Nope men förhoppningsvis snart

De senaste 48timmarna har du;

Gråtit: Nej men jag var nära
Köpt något: En munk på gatufesten
Varit sjuk: Njet, väldigt hes imorse men jag skrek väl mycket igår ;)
Sjungit: Men meeenaru! ;P
Sagt - hej jag är FJORTIZZZ: Isåfall på skämt, för länge sen
Träffat någon ny: Njae det tror jag inte
Saknat någon: Ja Tomtom
Kramat någon: Ja ;P
Kysst någon: massor!

Vilken;
Tidning läser du: TÅ och cosmo ibland
Buss åker du oftast: Åker inte buss men isf nummer 9
Frisyr har du: Halvlångt, brunt med inslag av blondt och vad som förut var rött
Dag fyller du år: 12 Mars

Senaste;
Film du såg: Narnia 2 ;D I am Prince Caspian ;P
Sak du stal: En bulle på jobbet? ;)
Mat du åt: Borde nog äta frukost nu.. Annars var det Gula Fiskmåsen igår :P


Gatufest?

Tjohoo
Jobbat och sovit hos T hela veckan så jag har inte riktigt haft någon dator att sitta vid, T:s dator har fått nåt fnatt så det går inte att skriva på den, mycket dumt.
Har iallafall målat taken och väggarna i de två rummen färdigt nu, trodde jag skulle vara en naturbegåvning på att måla tak (som jag aldrig gjort förut) men efter att ha strykit på en gång fick T komma och göra andra strykningen åt mig, mycket bra att ha en målare till pojkvän.

Idag förutom målning har det gymmats och nu ska det väl ätas nånting så småningom om bara vissa personer kan duscha liite fortare ^^ Sen blire nog gatufesten ikväll med pojkarna, får se vad vi ska titta på.

Hörs!

Shibbyy

RSS 2.0